Julikveld i byen.


Hei og god helg til alle uansett hvor du måtte befinne deg på ferie eller hjemme. Vi har det jo varmt nå i juli og noen dager blir det ekstra varmt, når vinden stopper noen dager. Meltemi-vindene blir mindre kraftige og da er kveldene ekstra fine. Kan man kalle dem myke? I Hellas sier man "søte" kvelder, γλυκιά βραδιά. 
Jeg fikk meg en kveldstur i havna her en kveld med Stine og guttene. Ja, nå er mamma kommet og gleden er stor. 



I havna var det mye folk, slik det pleier å være i normale somre. Det er bra å se at det er en normal sommer igjen og at folk som har lengtet til Kreta, har fått seg en tur etter så lang tid. Byens befolkning tar seg en kveldstur i havna de også så klart. Noen bare tusler rundt, kjøper en is og setter seg på en benk, fotograferer solnedgangen og slapper av. Mange er ute for å spise noe eller bare ta seg en drink eller to. Andre er her for første gang og lar seg fascinere av havna, fyret og Gamlebyen. 



























Solnedgangen er viden kjent og et yndet motiv for alle hobbyfotografer og de profesjonelle. 


 
















Det ventes veldig varme dager framover, kanskje opp i 40 grader og det er IKKE bra, da er kveldene de beste og tidlig morgen. Vi drar uansett til Loutro på mandag og det ser ut til at de varmeste dagene kommer mens vi er der. Da kan vi bare ligge i skyggen og bade hele dagen, det blir nok bra. 
God helg, καλό Σαββατοκύριακο.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Siste dagene i mars

Småprat

Hjemme igjen.

Spilia

Nyheter

Hippiene på Matala stranda.

Kathara Deftera i Nea Hora

25. mars Hellas nasjonaldag

Imbros ravinen

Det greske alfabetet.