På tur i nærområdet

 


Καλή εβδομάδα, ha en fin ny uke.

Så er jeg erklært frisk, litt snue har jeg enda, men ikke noe som smitter. Etter en nokså grå og sur helg med mye regn og vind, kom mandag med bedre vær. Jeg var i Maleme i helgen, men det ble ikke rare turene på meg og Jack. I dag lå temperaturen på rundt 13 grader, så mye bedre enn forrige uke.

I morges kom Katerina innom med Moka. Vi hadde ikke sett hverandre på flere uker, siden hun ble smittet først og var i karantene og så vi. I dag har hun fri og kom på tidlig besøk. Lille Chanel har ikke truffet en så stor hund på nært hold før, og satt i trappen og kikket ned på henne.

Etterpå kom Wibeke og det føltes deilig etter en lang isolasjon. Wibeke har vært forkjølet, men ikke smittet av covid. Vi tok Jack med og gikk en runde, før vi fulgte Katerina bort til enden av Koum Kapi. Det er så langt Jack orker å gå, han går i sneglefart.






 








Det kjennes godt å være ute av covid og isolasjon, men jeg kunne ha holdt ut lenger. Jeg bor jo ikke alene og har huset fullt av morsomme katter. Jeg har tenkt å være forsiktig utover, kjenner litt til forkjølelse i kroppen. Det blir ingen bading på en stund.

flere som badet i dag,











Jeg tok en runde om båthavna og opp mot Splantzia igjen:






















Når det gjelder korona, så har Hellas mange døde hver dag, over hundre, og det ser ut som det er lenge til dette blir borte. Delta-varianten er her enda og de mange uvaksinerte blir syke. 

Jeg leser om nedtrapping av restriksjoner i Nord- Europa, men her er det for tidlig. Noen lettelser er det når det gjelder utelivet og kafeer, men ellers gjelder det samme. Masker og korona-pass. Regjeringen håper at flere vil vaksinere seg.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hjemme igjen.

Siste dagene i mars

Spilia

Nyheter

Småprat

Hippiene på Matala stranda.

Kathara Deftera i Nea Hora

25. mars Hellas nasjonaldag

Imbros ravinen

Det greske alfabetet.