Tur til Maleme

 


Jeg tok meg en liten pustepause fra byen og hverdagen, og tok bussen til Maleme i går. Det var bare å sende en SMS med 2, handling og adresse Maleme og ta bussen ut. Hadde litt dårlig samvittighet, men ikke mye. Det var en strålende dag, sol fra skyfri himmel og lite vind. Det ble en fin liten tur og et iskaldt bad før jeg måtte undervise litt på Skype.
Jeg tente opp i pellet-ovnen og koste meg masse.

I dag var det like fint vær og planen var å bade først og så gå en lang tur. Jeg skulle ha en norsktime klokka 16, og gikk ned og badet. Så gikk jeg på tur litt før 13. Her ser du barne og førskolen hvor noen hadde gymtime. Det ringte ut, og skolebussen kom for å hente de som ikke går på heldagsskole. Alle greske barnehager og skoler har skolebuss. I Maleme er det busselskapet som henter barna fra landsbyene rundt Maleme, og kjører dem hjem igjen etter skolen! En minibuss kommer og henter resten klokka 16, når heldagsskolen er over. Mange foreldre henter selv når de bor nær ved skolen.Jeg gikk en 2 og 1/2 times tur igjennom tre landsbyer og med sjø og snøkledde fjell som utsikt. Vakkert og vårlig med mandelblomster og andre vekster. Her er bilder fra dagens tur:

Nå er jeg hjemme igjen og lengter allerede ut igjen!

Kommentarer

  1. Så deilige bilder Aud, kjenner nesten lukten - og ikke minst savnet...

    SvarSlett
  2. Så fine bilder med vårsol og blomstring, og så lærer jeg hvordan mandeltreet blomstrer. Jammen skal jeg dra ned til hagesenteret å spørre etter et mandeltre når tilværelsen blir normal igjen.

    SvarSlett
  3. Jättefina bilder, blundar och känner doften och längtar...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronaoppdatering

Nytt fra Hania

Nyheter

Hverdag i byen.

Rapport fra siste uke.

Bryllupsplanlegger for norsk bryllup i Hania på 90-tallet

Søndagstur rundt Maleme

Tur til Halepa

På tur med Erasmus-program

17. november og dens historie og sanger.