På tur til fyret

 Det er igjen fine varme dager og jeg nyter turer og sjøbad. I går var vi en tur utover strendene med Katerina og Moka, vi badet og koste oss i sola. 


I morges tok jeg med Leo ut til fyret på vår morgentur. Det var skyfri himmel, nesten ikke vind og snø på toppene, flotte forhold. Lite folk utover moloen på denne tiden av dagen, men noen var det som nøt solen der ute. 

Her er noen bilder fra dagens tur: 



























Så gikk vi videre hjemover gjennom båthavna og opp fra havna mot torget i Splantzia:



























nabolagets duer koser seg med fuglebad mitt i gata,

vintertomt på torget vårt,
























Etter at jeg hadde handlet og bakt kake, gikk jeg ned for å bade i badetrappen. Det var helt nydelig! Jeg vet at jeg er heldig som bor her nede, men ikke alle gidder å bade om vinteren. Jeg er lykkelig etter to dager på rad med bading! Vet ikke om jeg kommer uti igjen i morgen. Det er meldt regn og kaldere vær igjen fra søndag her på øya. Må bare benytte alle muligheter man får.












Vi koser oss i gården med alle kattene nå om dagen, snart kommer de unge og overtar:



William har "stjålet" senga til Leo,

I dag skulle Michelle og familien ha kommet, med det ble noe feil med utfyllingen av fødselsattesten hans og det måtte gjøres igjen. Nå venter de på at det blir klart med underskrifter og stempel så det kan brukes i Hellas. Vi håper neste torsdag, vi får se. Jeg ser det er kaotiske tilstander i Sør- Norge, og tenker at det kanskje blir lettere å reise neste uke. Det blir Maleme igjen fra i morgen.







Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Til minne om Bjørn.

Nyheter

Hjemme igjen.

Aprilsøndag i havna

Spilia

Lafonisios dromos

Siste dagene i mars

Imbros ravinen

Det greske alfabetet.

Småprat