På tur med Steinar og Elin

 


I dag har vi ( jeg og hundene) vært så heldige å få oss en flott tur med Steinar og Elin. Vi går tur i vinterhalvåret, når de er her nede. De leier en leilighet i Nea Hora og nyter livet på Kreta, mens det snør i Norge. De kom ut med bussen i formiddag og så gikk vi av gårde. 

Vi gikk i gjennom olivenlundene oppover i landskapet. Hundene løp lykkelige av gårde og vi mennesker tok det med ro. Elin har litt ettervirkninger av en korona-omgang og er ikke i toppform. Men vi gikk og nøt den fine dagen. Det var varmt men overskyet og det var et behagelig turvær. 


her på denne toppen hadde vi pausen vår, 





Vi gikk opp til toppen, hvor det ligger en kirke. Der er det benker å sitte på, grønt og fint og stille, med fin utsikt.













Det er en fin utsikt utover mot landsbyen nedenfor ,  Κυπάρισσος Kiparissos.








Så gikk vi en litt annen rute tilbake. Hundene var ekstra glade da de oppdaget en deilig sølepytt. De nesten badet og ble veldig skitne begge to. Særlig Cookie som er så lav og får hele magen i vannet. De koste seg, men måtte dusje etterpå her hjemme, de var fulle av søle!





Elin og Steinar tok en kort pause i gården før de tok bussen tilbake til byen.
trøtte og fornøyde gutter,

Jeg fikk meg et deilig bad etterpå i en blank sjø uten bølger og med sol. I morgen er det meldt regn og temperaturen skal synke en del fra i morgen. Det spørs vel når neste bad blir!



Fortsatt god helg fra Maleme. I dag har jeg med bilder både fra Steinar og Elin også.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Til minne om Bjørn.

Nyheter

Hjemme igjen.

Aprilsøndag i havna

Spilia

Lafonisios dromos

Siste dagene i mars

Imbros ravinen

Det greske alfabetet.

Småprat