Til minne om Choco

 


I formiddag tok jeg som vanlig hunden min med meg på tur, men kom hjem uten hund! Ja, han ble påkjørt, slo hodet kraftig og døde etter noen minutter. Jeg er selvfølgelig i sjokk, trist, sint og oppgitt. Sjåføren kjørte bare videre.

Jeg hadde investert så mye kjærlighet, trening og lek i denne valpen. Jeg fikk tilbake i hundretall vet du, opplevde kjærlighet ubegrenset fra denne hunden. Ja, det var slitsomt å oppdra en livlig og energisk hund. Siden Jorgos tilbrakte mest til i Maleme med kattene sine, ble han jo min hund og mitt ansvar. Alle de flotte turene vi fikk, for en turkamerat han var! Vi var senest på en langtur i går og her er de siste bildene av ham:


Jeg reddet ham da han var valp og ble dumpet sammen med søsknene sine. Han var en overraskelse etter hvert som han vokste opp og ble vakrere og vakrere og mer lik en setter etter som tiden gikk. Jeg hadde store planer for framtiden, skulle lære ham agility og trene mye.Livet blir ikke alltid som vi planlegger det er sikkert. Jeg legger ved noen bilder fra livet vårt sammen. Min kjære, kjære hund ble så altfor ung.Choco og William,


vårt aller første møte i november,

som liten valp på fanget,

siste bildet.

Av alle de hundene vi har hatt gjennom 30 år, er han den eneste vi har mistet i ulykke og i ung alder. Alle de andre døde som gamle, syke hunder etter et godt liv på 13-16 år. Choco ble bare 7 måneder, nesten 8.

Kommentarer

 1. ♥️ Finner ingen ord som kan beskrive hvor trist dette er. Så meningsløst, den glade vakre hunden. Den og du hadde fortjent en bedre skjebne.
  Og det menneske som kjørte på han!!! Karma innhenter han NOK, Men det hjelper verken deg eller lille valp. Hvil i fred lille kjærlighet
  Gode tanker sendes
  ❤️Solfryd

  SvarSlett
 2. Kan godt forstå dig og føler med dig, ser ud til at ha været en dejlig hund og trist den måde I skulle tages fra hinanden på, og det betyder ikke noget med alder, den måde skal hverken mennesker eller dyr tages fra hinanden.
  Når nu det så mest forfærdelige er sket må du se tilbage på den tid I havde sammen, hvad du gav ham i stedet for det liv han havde, og den glæde han gav dig.
  Jeg ved det er en ringe trøst og at det ikke giver han tilbage.

  Hvil i fred Choco

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode og trøstende ord.

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Nyheter

Ukesrapport

Stavros-Katholiko-Gouvernetou

På tur med norske damer

På ny tur i Maleme området

God helg fra Kreta

Tilbakeblikk på siste uke

Elafonisi- Kedrodasos

Helg i Maleme