Dager i byen

 




Stille dager i byen med fint vær og fine turer i stille gater i Gamlebyen. Det er siste innspurt før påske og forberedelsene er i gang i havna der det har vært stengt i vinter. Vi hadde jo flere dager med kaldere vær og regn i helgen, og det har snødd på toppene igjen. Nå er temperaturene forholdsvis vanlige for mars måned, mellom 15 og 18 grader, men lettskyet vær. I gården blomstrer plommetreet, sjasmin, roser og fresiaene.



Her er noen bilder fra turer rundt i nærområdet:

















 
















Jeg forbereder reisen, har kjøpt bur til Choco så han kan vende seg til det og bestilt time hos dyrlegen mandag morgen. Da skal hunden ha en siste helsesjekk og få en ormekur. Han har fått sine vaksiner og har mikrochip. Vi er klare for reisen til Oslo!!! 

Noen historier fra de siste dagene. Et tysk par var på fjelltur i Omalos området, men rakk ikke ned igjen til bilen før mørket falt på. Det hadde jo snødd der oppe og de fant ikke veien tilbake. De fikk ringt etter hjelp og både brannvesenets egne fjellredningsmenn og andre var med å lete. De lette hele natten og heldigvis ble de funnet i god behold i 5 tiden på morgningen, men frosne. Det blir kaldt der oppe i høyden. 

Det har vært en brannøvelse på sykehuset, hvor både sykehusets personell, brannvesenet og Røde Kors var med.


En nyhet til fra sykehuset, en lastebil med noen stolper på taket, klarte å rive ned taket over inngangen til sykehuset! Så lenge redningsaksjonen varte med å fjerne det ødelagte taket og bilen, måtte andre innganger brukes! Sånt kan tydeligvis skje!




Ha en fortsatt fin uke.





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Siste dagene i mars

Småprat

Spilia

Nyheter

Hjemme igjen.

Hippiene på Matala stranda.

Kathara Deftera i Nea Hora

25. mars Hellas nasjonaldag

Imbros ravinen

Det greske alfabetet.