Kvelder i byen



 


De siste dagene har jeg hatt selskap og vært ute på byen om kveldene. Jeg er jo alltid hjemme om kvelden og det har vært veldig hyggelig. Tirsdag var jeg i havna med Tina, Morten og Marte etter at de hadde spist middag her hos meg. 









En fin kveld med mye folk ute, både lokale og turister. Det blir mer og mer folk etter som juni nærmer seg. Det virker helt normalt nå, som et vanlig år. Vi bruker jo munnbind enda, men 1. juni blir det for det meste slutt på det. Jeg får mye besøk og det er helt som vanlig i mai måned, endelig!

På onsdag var Katerina og jeg en tur i havna og spiste ute, til en forandring. Hun hadde fri og siden jeg flytter ut til Maleme, ville jeg gjøre noe vi ikke pleier. Vi koste oss på Palazzo Almare med god mat og god stemning. Helt uvanlig for oss, men verdt det. Her er bilder fra kvelden:







på vei hjem igjen,








Så dukket en slektning, min datters fetter Terje opp på døren min i går. Han er her med kone og venner, og de leier i samme gate som meg. Vi gikk på tavernaen i hjørnet ved kirketårnet her på plassen i Splantzia som heter Avli ton Thavmaton Αυλή των Θαυμάτων. Vi kom tidlig og da var det nesten tomt:














Men som alltid fyltes stedet opp ganske raskt etter ni, ti tiden. Da vi gikk var det stappfullt. Tina med familie dukket også opp en liten time.





Alle disse vennene reiser hjem på lørdag, men så kommer det nye folk neste uke. Det er meldt varmt vær her i helgen, vi får se hvor varmt det blir.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hippiene på Matala stranda.

Kathara Deftera i Nea Hora

Rapport fra Maleme

Siste dagene i februar.

Småprat

Nyheter

Elefterna- Margarites

Tur rundt Kamisiana

Nyheter

Søndagstur med Platanias kommune.