Tur til Nea Hora

I går var det overskyet med solgløtt, vindstille og varmt. Katerina og jeg hadde avtalt at jeg skulle bli i byen og at vi skulle ta alle fire hundene med på tur på stranda. I årevis gikk vi til Nea Hora og videre utover strendene med hundene våre. Før hadde jeg jo tre hunder, og så hadde jeg to, mens hun hadde en. Så fikk hun to, og jeg endte opp med en. Men nå som vi har Dexter i pensjon, har vi fire hunder for tiden. Daisy er for gammel(16 år)til å gå langt, hun verken ser, hører eller går noe særlig, men i sekken til Katerina koser hun seg.


Da vi kom fram til stranda etter Nea Hora, møtte vi en svart hund, den fulgte med oss og begynte å leke med Dexter og Mocca. Vi slo oss like godt ned, og lot hundene utfolde seg fritt.


Vi badet og koste oss i noen timer, før vi tuslet hjemover.


Vi tok runden rundt strandpromenaden, og den svarte hunden fulgte etter oss nesten til havna!
Det var forholdsvis stille i havna og da vi kom hjem til oss, begynte det å småregne litt.Veldig irriterende at bildene kommer i feil rekkefølge, en del kluss med blogger.com.
Katerina begynte på oppoverbakkene hjem til seg etter at de hadde hvilt litt og drukket vann. Vi kjørte ut hit til Maleme med to trøtte og lykkelige hunder!

Kommentarer

 1. Hei Aud,
  Takk for oppdateringene dine fra Kreta, Hania og spesielt bildene fra Nea Hora. En liten trøst når det ikke er mulig å være der selv.
  Håper på en snarlig vaksine og at det igjen blir mulig å reise til våren.

  SvarSlett
  Svar
  1. hyggelig at du likte det. Vi får bare håpe det beste.

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronaoppdatering

Nyheter

Nyheter

Hverdag i byen.

Bryllupsplanlegger for norsk bryllup i Hania på 90-tallet

Tur til Agii Apostoli

Søndagstur rundt Maleme

Rapport fra siste uke.

Tur til Halepa

17. november og dens historie og sanger.