Valpeliv i Jorgos Zoo.

Ja, så har altså Dexter ankommet. Matmor Tonia kom med ham med tårer i øynene, men mamma Emma ville ikke ha noe med han å gjøre siden alle søsknene ble gitt bort.
Avskjed med tårer i øynene,
Han kom igår formiddag og har nesten ikke grått noe. Han er utrolig søt og enkel å ha i huset. Dette er jo bare en stasjon på veien mot Oslo.  Michelle har valgt ut denne søte valpen fra en venninnes valpekull, men må vente på ham til jeg reiser 12. desember.
Michelle og Dexter forrige fredag før hun dro,
Valper og kattunger må ha fylt 12 uker før de kan importeres til Norge.
Han nyter livet i vårt"zoo", og går i bena på kattene og hundene som den naturligste saken av verden. Jack er litt tilbakeholden og småknurrer til ham, men det går nok snart over skal du se.
Jack og valpen i gården,

gamle Suzy med Dexter,
Gamle Suzy på 13 år kom å satte seg på fanget mitt ved siden av ham, jeg holdt pusten, men det gikk fint. Katter og hunder skal finne ut av ting selv. De snakker ikke samme språk, men stort sett finner de ut av det. Han sov nede med kattene, mens hundene ble med Jorgos opp på soverommet.
som hund og katt,
Han la seg ned i sengen han låner, og sov da jeg sto opp klokka 10!! For en grei hund. Jeg slipper han ut i gården når han har sovet og da tisser han med en gang, spiser drikker vann og leker. Dessverre er det regn og nordavind om dagen, så vi holder oss mest inne, men vi er nok snart ute i gården hele dagen som vi pleier.
deilig å ligge hos Jorgos,
Katerinas datter Melina plukket opp en valp i forrige uke, Mokka og hun ble ekstremt glad da Dexter kom på besøk til dem i går!! For en glede og vill lek. De hadde begge savnet søsken å leke med og hadde det supert. Etter en stund sovnet de begge to. Bra å ha en lekekamerat, for de eldre hundene er litt lunke ti det bruk.
skal vi leke?
Mokka og Dexter drikker vann,

og leker,

Mokka er utslitt,
Vi tok med Dexter på morgenturen, Gud så spennende det var! Her i smugene våre kan en valp løpe rundt uten frykt. Han fulgte etter de andre og var så entusiastisk.
vi er på tur,

hui hvor de går nedover,

vil ikke inn igjen disse to,
Men så ble han trøtt og jeg tok han på armen. Nede i havna blåste det veldig og han ble litt kald og redd, men ellers gikk det kjempebra.
høstkaldt i båthavna,

en antenne har blåst ned i natt,
Han løp etter en syklist her i bakgatene og syklisten lo fælt av den lille kroppen som kom løpende etter han. Han stoppet og jeg fikk valpen med hjemover.
amerikanske turister i gata med hundene,
Her ventet den lille babyen i gata vår, hun bare elsker hunder og katter og var svært entusiastisk. Vi gikk også forbi den lille Agia Ekaterinis
( Den hellige Katerina)
den lille kirken i nabolaget vårt,

åpen i dag, søndag morgen,
vill jubel i nabolaget!!
Nå sover den lille kroken, sliten og lykkelig etter en lang tur. Han våkner nok snart igjen og vil leke, vi får gå bort til Mokka igjen, hvis hun ikke kommer hit da!
ganske trøtt nå!!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronaoppdatering

Nyheter

Nyheter

Hverdag i byen.

Bryllupsplanlegger for norsk bryllup i Hania på 90-tallet

Tur til Agii Apostoli

Søndagstur rundt Maleme

Rapport fra siste uke.

Tur til Halepa

17. november og dens historie og sanger.