Barnebarn i huset

 Ny måned, ny start på livet med lille Alex og flytting til Maleme. Vi storkoser oss sammen i Splantzia foreløpig. Været er bra og det hjelper på alt, særlig på humøret! En hilsen fra fyret i går morges.

I morgen skal mormor ut på tur og løpe igjen, endelig!! Jeg var jo med på samme løpet, trial run som det kalles, Retzakas Trial Run. Det blir gøy og det blir fint vær i år heldigvis. Her kan du lese om fjorårets løp i kaldt og vått vær:https://audoymyr.blogspot.com/2023/02/retzakas-trial-run.html

Det kommer et innlegg fra løpet på mandag eller tirsdag.

Men altså, torsdag kveld kom de endelig med fly fra Aten og før det fra Oslo. De hadde en fin reise, lillemann var blid og grei og sov under hele flyturen ned. De hadde 4 timer i Aten, men det gikk veldig greit. Her hadde vi møtt fram alle sammen, tante, farfar, farmor, morfar og mormor. 

en glad farmor og litt sliten mamma,

Her er noen snutter fra mottagelsen på flyplassen:




Det er jo et av livet undere det å se sitt eget barn med sitt barn, føle den enorme gleden over å være en besteforelder. Og så er jo disse grekerne ekstra flinke til å uttrykke følelser åpent og offentlig. Selv er mer tilbaketrukken der. Farfaren til lille Alex er forresten sånn som meg, holder følelsene for seg selv. Michelle og mannen Jorgos var slitne etter 12 timer underveis, men vi var innom hos farforeldrene for å spise litt og lille Alex var bare søt, rolig og sov for det meste.
mormor og Alex

De kom jo med flere kofferter, og barnevogn og huset var jo fullt av babyting fra babyshower i sommer. Nå er det babyutstyr overalt. Tenk at en sånn liten skrott har bruk for så mye! Barneseng med stellemadrass, badekar, en madrass-seng til sofaen, vippestol og babygym!! Han har vært ute i vogna og blitt beundret av Michelles venner, bekjente og familie på en runde i byen i går og i dag er det kafebesøk med Alex tante Dimitra og hennes kusine. De unge foreldrene er så stolte og glade! Pappa Jorgos har begynt å jobbe fra kontoret sitt igjen ( han er psykolog og jobbet hjemmefra i Norge). 
Jeg ønsker dere alle en fortsatt god helg.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Til minne om Bjørn.

Nyheter

Hjemme igjen.

Aprilsøndag i havna

Spilia

Lafonisios dromos

Siste dagene i mars

Imbros ravinen

Det greske alfabetet.

Småprat