Nyheter med været.

 


Siste søndag i advent og julen nærmer seg med stormskritt. 

Her har det blåst voldsomt, storm siden lørdag. Temperaturen har sunket veldig denne siste uken, og det har regnet mye her nede ved sjøen og snø i høyden. 

Her er mine bilder fra Koum Kapi i dag:





 








Uværet heter Karmel og andre steder i landet skapte den store problemer , mye regn, snø og kuldegrader.

Her i området har det snødd mye i høyden som vanlig er i desember, og her er bilder fra lokal nettavis fra Omalos og Anogia:



Anogia i dag,

 









Helt normalt for årstiden og ingen panikk. Fergene kan ikke gå på grunn av for høye bølger og de som skulle ta båten til Kreta i helgen, måtte ta fly eller bli hjemme. Når det gjelder reising, er altså nye restriksjoner at alle må ha med en negativ covid-test for å komme inn i landet, uansett som de har tatt vaksine eller ikke. Dette for om mulig å stoppe flere reisende med omikronviruset. Tallene ligger jo stabilt høyt og mange uvaksinerte er innlagt og mange dør hver dag. Veldig trist. Vaksinering for barn har startet og ellers vaksineres det for fullt, selv om mange dessverre nekter fremdeles.

Jeg ser jo at hele Europa har store problemer med denne varianten, vi får håpe 2022 blir bedre.

Tonia ankom med fly fra Aten i går kveld. Det blåste fælt og regnet voldsomt da flyet landet. Hun er lykkelig over å være her igjen, har ikke feiret jul her på mange, mange år. Vennene kommer hjem på juleferie og er glade over å treffes. Hun har tatt alle tre dosene og kommer inn overalt med vaksinebeviset sitt. Vi skal ha en hyggelig og stille jul sånn som vi liker det.

Vi snakkes før jul og jeg skal legge ut noen repriser om gresk jul. Du kan lese dem her:https://audoymyr.blogspot.com/2014/12/gresk-jul.html

https://audoymyr.blogspot.com/2020/12/37-ar-med-juleminner.html


Kommentarer

  1. Takk og god jul og godt nytt år til dere ♥️

    SvarSlett
  2. Tack för att du delar med dig av livet på crete, vi önskar God jul och Gott nytt år 🎅🤶🧑‍🎄👼🎄✨🍾🥂

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hippiene på Matala stranda.

Kathara Deftera i Nea Hora

Rapport fra Maleme

Siste dagene i februar.

Småprat

Nyheter

Elefterna- Margarites

Tur rundt Kamisiana

Nyheter

Søndagstur med Platanias kommune.