Tilbake til Hania

Da er jeg tilbake igjen og det kjennes bra. Kattene og hunden var så glade over at vi kom hjem, selv om vi bare var borte i 7 dager. Sånn er det med dyr, de elsker oss og gleder seg over å se oss uansett hvor lenge eller kort vi har vært borte. Temperaturen er behagelig, og det er mindre biler, folk og mas i nabolaget vårt.
Oppholdet ble både trist og godt. Trist fordi vi tok avskjed med en flott mann, far, og morfar og god fordi vi kunne trøste og være til glede og støtte.
I går morges da vi skulle reise hjem fra Høvik, regnet og lynte det noe kraftig over Bærum. Vi tok en taxi til Sandvika og ventet på flytoget 05.21, mens himmelen ble opplyst av lyn i ett sett og regnet øste ned.
Toget stoppet på Oslo S, og var stapp fullt. Vi fikk etter en stund beskjed om at linjen til flyplassen var stengt, og måtte at vi ta taxi til flyplassen.
Det ble fullstendig panikk og alle løp avgårde for å finne taxi. Ingen drosjelapp, ingen kø, bare kaos. Det kom nye taxier hele tiden og vi fikk omsider plass i en.
Da vi kom til Gardermoen, fant vi flyet, men vi ble stående i en lang kø og vente til flyet var ferdig tanket, siden de ikke kunne tanke flyene før lynene stoppet!
Så satt vi der sammen med glade turister som skulle på charterferie på Kreta mens vi skulle hjem fra bisettelse. Fin tur ble det.
Ja,ja vi kom oss hjem og leste om kaoset som fulgte!
I går kveld tok jeg meg først et kveldsbad i badetrappen, og deretter en flott tur med Jack.
Her er bildene fra turen vår:


Vi snakkes!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronaoppdatering

Nytt fra Hania

Nyheter

Hverdag i byen.

Rapport fra siste uke.

Bryllupsplanlegger for norsk bryllup i Hania på 90-tallet

Søndagstur rundt Maleme

Tur til Halepa

På tur med Erasmus-program

17. november og dens historie og sanger.