Allsang i havna.


Ja, da er det altså overstått, og med stor suksess!! Arrangementet som ble til for å hedre Mikis Theodorakis som forøvrig ble 92 år på lørdag, gikk over all forventning. Ca 2000 sangglade deltok i proskjektet!! Byens borgere i alle aldre hadde øvd i ukesvis på sangene,og mange tilreisende støttet opp og sang med.


turister og lokale hører på,

vi fyllte opp hele plassen,
Man hadde turt å håpe på 1013 fra en av Mikis sanger, men tallet ble altså mye høyere. Det var veldig gøy å være med, og det å stå midt i mellom grekere som synger av hele hjertet disse sangene de er voskt opp med, gir en spesiell følelse.
Bente og Robert hadde lest om dette i bloggen og stilte både på prøver og på den store dagen. Supert å ha flere nordmenn med!
Bente og Robert synger med,
Min venninne Katerina, Bente, Robert og jeg stilte oss opp der vi var blitt anvist, og fulgte med på pianisten som også fungerte som dirigent. Vi var plassert rundt podiet og hadde armbånd med forskjellige farger og var del i ett stort kor.

Meningen var å få folk til å være med, ikke være passivt publikum.
Mange bilder ble tatt, og mange videoer ble tatt opp. Jeg gir en liten smakebit her, og takker Robert og Bente for låne av bilder og video, ellers er det egne og nettavisene sine.                                             Et lite sammendrag av konserten, nyt!!
Planen er å gjenta suksessen neste år, kanskje er du med da?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronaoppdatering

Nytt fra Hania

Nyheter

Hverdag i byen.

Rapport fra siste uke.

Bryllupsplanlegger for norsk bryllup i Hania på 90-tallet

Søndagstur rundt Maleme

Tur til Halepa

På tur med Erasmus-program

17. november og dens historie og sanger.