På mandagstur

 Doris, Line,Siv, Karine,Arnt, Ragnhild, Vebjørn,Lene,Anette og meg selv.
Stor deltagelse på dagens utflukt, 9 deltagere er jeg mer enn fornøyd med! På denne fine mandagen, den siste i august, fikk vi en minibuss til å kjøre oss rundt. Sjåfør Vangelis kom fra Rethimno, og kjørte innom Georgioupolis og hentet 5 flotte damer. En fin venninnegjeng med lang fartstid fra Kreta, og faste turer uten mann og barn. 2 par søstre og en tante fra Nord-Norge,  med humør og pågangsmot, selv om de ble kjørt rundt i det uendelige, før vi omsider kom fram til starten på turen vår.
Jeg ble plukket opp fra Agora, og så hentet vi Vebjørn og Ragnhild og Arnt og Karine fra deres hotell. Vi kjørte tilslutt ut på hovedveien, og suste til Kalives, hvor vi tok av til Douliana. Nettopp der var det brann i går, og det ulmet ennå, og en brannbil sto parat for sikkerhet.
Karine er en av mine mest trofaste og har gått byvandring mange ganger, og også Halepatur. I dag ville hun heller sitte på med Vangelis ned til Almirida, mens resten av oss gikk ned.
før start i Douliana- Karine,
Det blåste deilig, og deltagerne var i god form og vi kunne bare nyte. Turen gikk som vanlig gjennom landsbyen og nedover til hulekirken.
fra Douliana,på vei nedover,


inngangen til kirken,

Det er alltid hyggelig at folk blir kjent med hverandre under disse turene, og det skjedde i dag også. Vi hadde jo to mannfolk med blant alle jentene, og de fant tonen øyeblikkelig!

vi plukker druer,


litt varmt,

Arnt i farten,

sjøen blinker fristende,

siste bakkene nedover,

Vel nede ved stranda fant vi Karine og Vangelis på vår faste kafe, og de fleste valgte å ta noe kaldt å drikke der i vinden.
deilig med pause i Almirida,
Men heldigvis fikk jeg selskap av Vebjørn og Ragnhild i sjøen. jeg må bare bade jeg vet du!
sulten gjeng i Fres,
Hos Maria i Fres ventet deilig mat, og drikke. Her ser du både sjåfør Vangelis, ekstra flink synes vi, og Dimitris som også kom med en annen gruppe fra en 7 Villages tur.


vi skåler med Dimitris,

med sjåføren vår.
Alt i alt bare positivt å si.
Vi kjørte jentene tilbake til Georgioupolis og så strake veien tilbake mot Platanias og Kato Stalos. Dessverre kjører vi forbi området som brann der langs veien, så mange nedbrente sypresser og oliventrær, trist syn!
Det blir vandring onsdag kveld som vanlig klokken 18.00 fra GS Tours kontor, og ny mandagstur den 3. september! Plass til flere på begge dagene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronaoppdatering

Nytt fra Hania

Nyheter

Hverdag i byen.

Rapport fra siste uke.

Bryllupsplanlegger for norsk bryllup i Hania på 90-tallet

Søndagstur rundt Maleme

Tur til Halepa

På tur med Erasmus-program

17. november og dens historie og sanger.