Translate

Translate

Translate

torsdag 17. mai 2018

Onsdag 16.mai

Fra gårsdagens byvandring,

Gratulerer med dagen til alle nordmenn, i dag 17.mai og Norges nasjonaldag. Her i byen blir det feiret ute i Platanias, men jeg er aldri med på feiringen.
I går var jeg først i Iraklio på sykehuset for en CT av tynntarmen, og etterpå hadde jeg byvandring.
Vi kjørte avgårde om morgenen og etter 2 timer, var vi framme. Det gikk greit med prøven, men de åtte glassene jeg måtte drikke, med kontrastvæske i løpet av 20 minutter, var ikke noe hyggelig. Så får vi se etter noen uker, om svaret er positivt eller ikke. Jeg har ca 1 uke igjen av tiden med skinne på armen, og gleder meg til å få hånden fri, og bade igjen.
På ettermiddagen gikk jeg så avgårde til kontoret og fant 9 oppmøtte!! Veldig hyggelig og overraskende at det var så mange. Vi hadde med oss det unge forelskede paret fra Tyskland / Spania Christian og Pesl, mens resten var norske. Guidingen ble på engelsk og norsk, og det gikk greit.
Været var strålende og vi tuslet rundt i de bortgjemte stedene i hele Gamlebyen.
vi går rundt i Kastelli,


Med på turen var: Pesl og Christian, Gro og Trond, Ragnhild, og venninnene Ann- Cathrin, Ingunn, Ann- Christin og Kjersti.
utforsking av gamle ting,

i den jødiske bydelen,
gruppen i smugene,
Jeg hadde hatt med Ann-Cathrin og Ingunn på Halepatur og kjenner dem godt. De skal være med på tur på mandag også.
detaljer fra Gamlebyen,

hage i Det jødiske kvarter,

en pusekatt i Splantzia,


I går ville de forskjellige gruppene spise hver for seg, og fulgte venninnene og Ragnhild til The Well of the Turk i Splantzia hvor de fikk et bord. Jeg satser på at de koste seg. 

venninnene med Ragnhild 

Neste onsdag er det tur igjen som vanlig klokken 17.00.