Septembertur til Falasarna

 


Mandag den siste dagen i september, ble det endelig tur til Falasarna Φαλάσαρνα. Jeg hadde håpet på en tur hele sommeren og da Helen kom og sa at de skulle leie bil og ville dit og ville ha med meg, da ble jeg glad. De hadde leid en leilighet i Maleme og kom og hentet meg mandag formiddag. Med på turen var Luca, Helens sønn, Berni hennes kjæreste, Helen og jeg. Dessverre var det sterk vind og røde flagg, så det ble ingen bading. Luca som aldri hadde vært der før, ble skuffet. Han hadde så gjerne villet bade.




 Det var lite folk der vi var og bølgene skylte opp under solsengene, men var det deilig. Det er jo selvfølgelig surt å måtte betale 50 euro for 4 solsenger og 2 parasoller!! Helt syke priser. Her i Maleme er det enten gratis og et sted tar de 5 euro for 2 senger. Det skrives mye om prisene på solsenger i lokalavisene og folk er sure, sinte og oppgitte over sånne horrible priser!! 







Mens vi lå der og pratet, kom en ekstra stor bølge og skylte vekk Bernis ene sko!! Vi så den seile av gårde, men kunne ingenting gjøre. Den ender opp på en strand et sted tilslutt tenker jeg. Han var altså plutselig med bare en sko. Det gikk jo greit, han klarte til og med å kjøre bil, men var ikke særlig høy i hatten da vi gikk på taverna! Stakkars mann.








vi forlater stranda,

Koselig liten kafe med is, brus, kaffe og te. Vi nøt den fine stunden under trærne.

Vi fikk oss en rusletur langs strendene og fikk med solnedgangen på tavernaen Kapetan Nikolas, som ligger helt i enden av stranda mot sør, ved den lille havna. Der fikk vi et bedre måltid lokale retter tilberedt slik de skal med masse smak og gode råvarer.










Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Dødsulykke i Samaria ravinen.

Siste dagene før norgestur

Rapport fra helgen

Småprat

Maleme- Manoliopoulo- Loutraki- Maleme

Første uken i oktober

Gode råd for en bedre ferie på Kreta.

Nyheter

Oppdateringer