Oppdateringer

 


Hei igjen og god søndag. Vi er midt i september og vi hadde overskyet og en regnbyge her ute i Maleme i morges. Høsten hilser på. Det har blåst fra vest i flere dager nå og det kjennes så deilig!! Det er godt å bevege seg uten å dryppe av svette og deilig å se noen skyer på himmelen. Her til morgenen var det skikkelig overskyet og så regnet det, men bare i ti minutter. Nå er det sol igjen, men det blåser friskt.











 Jeg har startet opp med en hundetrener Melita, og hun lærte meg noen triks så hundene skal bli roligere og bjeffe mindre. Den ene  har lett for å starte hauser opp den andre. Veldig slitsomt. Jeg har jo kommet i gang, men hjelpes, det tar jo tid å trene opp hunder!! Min kjære mann er allerede misfornøyd og tenkte vel at "sim sala bim" så skulle all bjeffing ta slutt. Hun sier at de mangler selvkontroll bare. Ellers er de greie hunder med masse kjærlighet og glede.


Ja, ja, jeg kjenner meg litt gammel, men vi jobber jevnt og trutt med saken. De liker jo treningen, det er bare å ha ork til det. Jeg må ærlig innrømme at jeg har latt meg inspirere av Fra bølle til bestevenn på NRK, men jeg hadde tenkt på dette lenge. Jeg tenkte at når sommeren er over og Tonia reiser hjem, så skal jeg starte og det gjorde jeg.

På fredag tok jeg bena fatt på morgenen og gikk mot Gerani nede langs stranda. Det blåste friskt og var litt skyer å se. Det lille kapellet som ligger mellom hotellene, hadde gudstjeneste, det skjer en gang i året på kapellets helgendag. Noen få hadde møtt opp, men mange nok for den lille plassen.


De hvite liljene blomstrer enda hele veien mot Gerani. Stranda her ute er beskyttet av noe som heter Natura 2000, pga. liljene og havskillpaddene som legger egg her på strendene.
















Etter en stund gikk jeg opp på veien mellom bambus-stråene og gikk til bussen kom forbi.


en flokk kalkuner i veien,

















Jeg gikk av i Agia Marina, der Marion, Synne og Benedicte holder til. De skulle jo reise hjem, så det ble siste møte denne gangen. Her er noen bilder fra stranda:














I går dro jeg til byen og koste meg med lille Alex og Michelle. Jeg tok barnebarnet på en tur med vogna og han koste seg masse. Han pludrer og roper og er stort sett glad.





Bussen var overfylt på vei innover. Det sto mellom 10 og 15 på hvert stopp og tilslutt måtte folk stå igjen og vente på neste buss. Sånn blir det når det blåser sånn, da vil alle dra til byen. I byen var det som alltid liv og røre og masse turister.

Fortsatt god søndag fra Uglehuset. Her er et par av kattene våre utenfor porten:





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nyheter

Rapport fra den siste tiden

Nyheter

August i byen.

Loutro

15.august i Sembronas

Nyheter fra byen

Nyheter

På tur til Theodorou