Translate

Translate

Translate

søndag 6. november 2016

Søndagstur til Nea Hora.

En vakker solfyllt søndag, vindstille og mye folk ute. Jeg tok hundene med på en tur hjemmefra, ned i havna og rundt ved marinemuseet. Jeg legger ut bilder her, så du kan kose deg med dem.
Halidon gata,

ved fontenen,søndagstur med mor og far,

kastanjeristing,deilig med kafebesøk,


Som du ser er det mange ute selv om de fleste direkteflyene har sluttet å gå nå. Byen har jo en ganske stor befolkning, og folk dras mot havna på sånne dager. Dessuten var butikkene åpne på denne søndagen. Dvs. at en søndag i måneden kan man holde åpnent hvis man vil da.
Vi gikk rundt ved festningen  , og hele veien bort til stranda i Nea Hora.frukt og grønt til salgs,

Her ser du en fotoreportasje fra seilende barn i disse små seilbåtene som de lærer å seile i på søndager. De voksne følger med i motorbåter. Her har noen barn hoppet, eller falt overbord, og kommer seg opp i båtene igjen. Helt uten vind, strevde de med å komme inn igjen til seilforeningens lokaler ved utendørs svømmebassenget i Nea Hora.

barna svømmer tilbake til båtene,på vei inn, roende og siden svømmende,

Vi nådde havna der tok opp ved de lokale hobbyfiskernes kafe, og tuslet videre oppover mot kirken, Konstandinos og Eleni. Forbi parken over vollgraven og ned til Halidon igjen.
vi nærmer oss Nea Hora,

mye folk ute og spiser på piren,

fiskernes kafe,

kirken i Nea Hora,

og parken,

mange barnevogner møtes i Halidon,

Så var det bare å gå videre igjennom foretningstrøket bak Agora og hjem. Hundene var passe slitne, og jeg bare glad og fonøyd!!

hjemme igjen på plassen i Splantzia.