Høsttanker.


Dexter og Michelle er reist. De fløy til Oslo i går, og reisen gikk kjempefint for ham. Han var det store midtpunktet på flyplassen, alle damene som jobbet i skrankene og kontrollen bare MÅTTE kikke på ham, og beundre den flotte hunden de hadde ventet på. Tonia møtte dem på Gardermoen og gleden var selvsagt stor!! De bakset med bur, hund og koffert på tog og bane, og Dexter var helt utkjørt etterpå. Nå er han hjemme på Røa og blir tatt vare på av mammaene. I dag fyller han ett år, og det feires selvsagt!!
På toget,

feiring med mammaene,
Her er det plutselig stille, ingen vekket meg klokken syv, bare Jack og Ektor som synes at jeg hadde sovet lenge nok klokken ni. Jeg vasker strand og badehåndklær, laken og putevar etter en at fire ble til to, og badesesongen er over, unntatt for meg da!

et siste kyss til norskelev Stella,

vår siste tur til Koum Kapi,
Suzy ble igjen hos dyrlegen etter en sprøyte på fredag. Trist å se henne dø, hun har levd hos oss i over tretten år. Dronningen kalte vi henne, hun var den første katten vår, mange ble borte i løpet av disse tretten årene, sist mistet vi Sabrina, men Suzy holdt ut. Nå var det bare skinn og ben igjen av henne, elsket til det siste minutt.
siste bilde av Suzy,
Stille, ingen Dexter som bjeffer på Suzy, arbeiderne som kommer og går på nabotomten, men også tomt. Jentene er tilbake til hverdagen, og jeg vasker.....
følger med på arbeiderne,

På mandag begynner skolene her, mange er glade.Sommeren er over for denne gang, men sjøen er varm og været fremdeles veldig bra. Det var varslet regn, men det blåste nok forbi.... Dessverre har det vært oversvømmelser på fastlandet, ved Ilias på Pelepones og det er både 4 døde og mange hjemløse etter det voldsomme regnet som falt på torsdag kveld. Og i dag regner  det masse i Nord Hellas, og det er problemer mange steder som her på Egnatiaveien.
Trekkfuglene er her, denne flotte hegren i Koum Kapi så vi igår. Og en isfugl fløy rett over meg mens jeg svømte ved trappen, elsker det!!
En hyggelig opplevelse i morges på turen med hundene, en caretta caretta sjøskilpadde som lever i båthavna og blir matet av eierne av Vassilikos hver morgen!! Sett den før, men uten kamera. Håper du skimter den på bildene, den er veldig gammel og stor og vakker.


Vi har også besøk av et cruiseskip i havna i dag, og mange båter fra forskjellige land ser du også.

skipet stikker opp over moloen og kirken der,

Fint besøk,
fra mange land,


Og en tur til Halepa med Kirsti som var med på byvandringen på onsdag ble det i går.
Kirsti i Halepa,Nyt helgen, nyt høsten der du er!! Jeg skal bare hvile, bade, lese og gå på tur. Vi snakkes!
en katt i garveriene,
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983