Vår i MalemeJeg har hatt en langhelg i Maleme, med både hund og mann. Vi har slappet av i varmen og hatt det bra. 17.mai feirer jeg veldig sjeldent, har bare vært 2 ganger i Norge 17. mai på 37 år. Her føler jeg ikke at det passer, men ett par ganger har jeg feiret med nordmenn. Jeg savner det ikke, men hadde jo planlagt å være i Norge og feire med barn og barnebarn i år, så ja, jeg var trist.
Jeg følger nøye med på spurvefamilien som bor under taket vårt, og sitter i gården med telelinse og tar bilder. Jeg synes at det er kjempegøy! Her ser du de tre søte små og mor og far som mater dem i ett kjør:


spurvemor mater de sultne små,

roper etter mat,


far er her,Ellers har jeg gått på fine ettermiddags og kveldsturer og her er noen bilder fra flere turer i området:Jeg er en enkel sjel som gleder meg over enkle ting. Siden jeg var liten har jeg elsket naturen, turer, blomster og fugler.
Her er noen bilder fra floraen rundt Maleme nå:


I dag er jeg hjemme igjen, men det blir ikke lenge, for på fredag drar jeg ut igjen. Det er så stille og vakkert der ute, og vi nyter. Her hjemme har vi to katter, så vi kan ikke forlate huset her helt. Jorgos vil overnatte i Maleme, han synes det er mye støy her nå. Fortsatt god uke. Her blir det kjøligere og jeg håper varmen flytter nord i Europa der den virkelig trengs!

Kommentarer

  1. 17 maitog passer best i Norge,men man kan jo feire dagen med å samles og ha god mat om man er fastboende utenfor Norge🇳🇴

    SvarSlett
    Svar
    1. selvsagt, men personlig har jeg ikke hatt behov. Alle gjør som de føler.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Flere ferjeturer i Hellas.

Åpning av turismen 2021

Feiringen av Kampen om Kreta

Helg i Maleme

Øyhopping april og mai 1983