Siste dager i januar

Januar går mot sin slutt i dette nye tiåret. Vi har hatt en måned med branner i Australia, Trump, Trump, Trump, Davos --møte, Greta Tunberg, nytt skummelt virus i Kina, store jordskjelv, mild vinter i nord og mye uvær ellers i verden. Her i landet ble det valgt en kvinnelig president for første gang i historien. Ellers humper og går det som vanlig. Her på øya har vi hatt det kaldt, men vært forskånet for ødeleggende uvær, foreløpig må man vel nesten si. Men nye uvær er på vei mot Hellas og vi håper de ikke er for ille. Nyhetene er fulle av viruset alle er redde for, og situasjonen for flyktningene på øyene, spesielt i Morialeiren.
Det har vært befaring i forbindelse med broa som raste sammen ved Alikianos i februar. Det vra kommet en delegasjon fra samferdselsdepartementet og de var der med lokale politikere og ingeniører. Det blir spennende å følge utviklingen og se når den nye broa kommer opp. For tiden går all trafikk over militærbroa som er satt opp.Jeg har vært litt rundt i nærområdet, og knipser jo gjerne litt her og der.
Koum Kapi på tirsdag,
I går var det mildt, men ganske mye vind. Her er bilder fra en koselig tur til fyret med Wibeke, Katerina, Moka, Daisy og Jack! En stille dag på moloen, med fjellene pakket inn i skyer, litt blå himmel, og grå skyer andre steder.

Vi tok kaffe/te hjemme hos meg, da det ble for kaldt å sitte ute på kafe. Her er de nye vennene:

I dag møtte jeg en skoleklasse som stolte hang fra seg klær og leker i trærne ved Agora, for dem som har behov. De hadde skrevet lapper med hilsen fra klassen og skolen. De var skikkelig entusiastiske, og det er flott å se en lærer som gidder dette!

En liten snutt fra sofaen i ettermiddag. katten vasker hunden, helt normalt her hjemme!
Ja, da snakkes vi vel i februar regner jeg med.
ved solnedgang i dag, fra balkongen vår.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983