Fine dager i Agii Apostoli.

Vi koser oss på stranda i Agii Apostoli og på det fine lille hotellet Helios hvor barn og barnebarn bor.
enkelt og fint hotell,


Stine er jo vokst opp med å bade der ute, og elsker disse strendene. Jeg tar bussen ut og besøker hver dag og vi nyter hverandres selskap. Hotellet kan absolutt anbefales og ungene koser seg i bassengene også. I dag kom tante Michelle også og det var super badekosing. Hotellet er ikke lenger med i Wingpakke og kan bestilles utenom.
kos i bassenget,
Stine har en deilig veranda og leiligheten er stor og lys.
Vi var på den midterste stranda i går, den nedenfor fotballbanen. Der er det mange grekere som bader. Det er spesielt mange pensjonister som kommer daglig hele året, og de sitter og spiller tavli på kafeene der. Enkel strand med enkle kafeer.


Ungene elsker å bli med mormor på tur bort til hulen, og prate om fuglene og hundene mine og våre turer der ute.
spennende hule,

ute og går med mormor,

mormors gutter kikker inn på stranda,
De har fått en ny badeanordning for rullestoler som går på solcelleenergi. Den ble brukt mens vi var der, og er kjærkommen for rullestolbrukere, og tro du meg, dem er det nok av. Spesielt menn som har vært i motorsykkelulykker.
rullestolanordningen med dusj på stranda,

i bruk,
Hvis du aldri har besøkt disse strendene og området, så prøv det neste gang du besøker området. Ta buss 21 fra 1866 plassen, og gå av på en av strendene.

I kveld sover guttene her, og vi hadde besøk av niese Rafaella og sønnen Jannis. Hvem bryr seg om de snakker samme språk, når man kan leke og spise pizza og is?
kos hos mormor.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hjemme igjen.

Siste dagene i mars

Spilia

Nyheter

Aprilsøndag i havna

Nyheter

Småprat

Imbros ravinen

Hippiene på Matala stranda.

Det greske alfabetet.