Familienytt.

Nå pakket Michelle og er klar for sitt sprang ut i verden. Etter fem år i Aten, ferdig utdannet sosionom og ett og ett halvt år her hjemme som delvis arbeidsledig går turen til Oslo. Vi har lest norsk til vi ble blå i ansiktet de siste ukene, og både hun og Tonia er meldt opp til norsk eksamen i desember. Tre kofferter er pakket, tante Gro var så snill å ta den ene da hun dro heldigvis. Vi fulgte henne på flyplassen sammen med hennes gode venner Stratos og Tonia. Trist å ta farvel, og Michelle gråt litt, men en ny og spennende tid ligger foran henne og vi ønsker henne alt godt.
Michelle på flyplassen med avskjedkomiteen,
Det blir tomt og stille her nå da.
koffert nummer tre nesten full,

med Stratos og Tonia på flyplassen


I går var en begivenhetsrik dag kan du tro. Vi dro ut til valpen Dexter og hans familie, mamma Emma, matmor Tonia og hans tre brødre. Dexter skal være med meg på flyet opp til Oslo i desember, og skal bo hos Michelle og Tonia på Røa.
Michelle, Tonia og Dexter,
Så skjønne valper!! Tonia som altså er Michelles bestevenninne med samme navn som lille søster, er matmor til en ett kull med fire vakre valper og deres cocker spaniel mor. Vi kommer til å samarbeide utover, og ta over ansvaret for ham frem til jeg reiser til Norge. Tonia leter fremdeles etter noen til å ta to av de fire. De er jo ikke rene cocker spaniel, men likevel, kjempesøte. Gi beskjed hvis du bor i området og ønsker deg en hund!!!
så søt og nysgjerrig,

kos og varme før avskjeden,


alle fire på ett brett,

Vi fikk et snarbesøk av en gammel kjenning, Teresia fra Wien. Hun og moren hennes Lotte bodde i Sitia på 80 tallet frem til hun var sju år i 1989 og flyttet tilbake til Wien. Vi var nesten alltid sammen, Lotte, Theresia, Stine og jeg. Du kan lese om henne i innlegget fra 9.12 2014. En fin tid og jeg har mange gode minner.
Lotte og Theresia i Sitia,

Lotte, Stine og lille Theresia på skuldrene til Nina, 
Theresia har besøkt oss flere ganger, og nå kom hun innom og overnattet på vei til Triopetra på sørkysten hvor hun skal på en ukes yoga ferie. I dag er lille Theresia blitt advokat og jobber for fullt med lite fritid og mye stress. Hun bare nøt smakene, luktene og feriefølelsen.
i havna,

og i gården med meg,

god venn med William.
Nå er det helt stille her. Michelle og Theresia dro og jeg har ingen planer for resten av dagen, bare sitte her og hvile ut tenker jeg.
Livet går i svinger, hvem vet som venter oss rundt neste sving? Jeg håper på gode dager og opplevelser for oss alle. Michelles første store opplevelse blir imorgen når Daniels treårsdag skal feires og hun treffer lille Sebastian på tre måneder for første gang. Lillesøster venter spent på henne og en  ny tid begynner i leiligheten på Røa.
Og med oss gamle her hjemme? Vi får se, morgendagen vil vise.
Fortsatt god helg.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983