Flere gode nyheter.

Logoen til Barnets smil.
I dag vil jeg skrive litt om To hamogelou tou pediou "Το χαμόγελου του παιδιού", som jeg også har nevnt flere ganger før. De jobber for barn med problemer i hjemmet, fattige, misbrukte barn fra alle land og sosiale forhold som bor i Hellas. De leter også etter barn som er forsvunnet og er en veldig sterk og aktiv organisasjon som ble startet og blir drevet  av faren til en gutt som døde av kreft. Han ba faren om å begynne dette arbeidet, og sette et smil på alle barns ansikter. Faren gjorde det, og har gitt opp jobben sin for å arbeide med denne organisasjonen.
Kostas Jannopoulos ber om støtte , ellers må noen hus stenge,
De bygger opp hus hvor disse kan taes imot i trygge gode forhold. For tiden samler de inn til disse husene. De trenger alle slags matvarer som ris,pasta, kjeks,mel,bønner,linser,potetmos pakker,krydder, salt,pepper, kakao, osv. dvs tørre matvarer, alle artikler for babyer, kremer,bleier, flasker osv. personlig hygiene ,såper,sjampo, osv. alle rengjøringsartikler  for gulv, vaskemaskiner, oppvask osv. kjøkken artikler som søppelposer,folier, matpapir osv. og toalett og kjøkkenpapir.
I Hania har de et nyåpnet kontor i sentrum og de tar i mot der også. Her hjelper min datter Michelle til som frivillig. Jeg har skrevet om denne organisasjonen før i innlegget fra 19.12 2014. De samler inn på alle organisasjonens kontorer i Aten,Patras,Thessaloniki, og flere, på Kreta har vi et nyoppstartet kontor i Hania. Her kan du finne  adressen til kontoret deres i Hania:  www.google.gr/maps/place/Μαργουνίου+39,+Χανιά+731+36/@35.5104806,24.0139645,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x149c7d976fa3c9df:0xb17962e01afaaee5
Gaten heter Margouniou og kontoret ligger i nummer 39. Se etter logoen deres.Hit er det lett å gå fra busstasjonen som du ser på kartet. Man kan også sette inn penger på konto i greske banker,da går pengene til det samme formålet, men også til strømregninger osv. til disse husene.Hvis du setter inn penger, så send en mail til denne adr. etterpå med opplysninger info@hamogelo.gr. Her er opplysninger:
  
DEPOSIT IN € (EURO)
BANKALPHA ΒΑΝΚ
BANK ACCOUNT144-00-2001-000011
IBANGR 4601401440144002001000 011
BANK'S INTERNATIONAL SWIFT CODECRBAGRAA
BENEFICIARY NAME OF THE ACCOUNT"THE SMILE OF THE CHILD" (TO HAMOGELO TOY PAIDIOU)
BANK'S ADDRESS74A PIRAEUS STR., 185 47, NEO FALIRO GREECE
BANK COUNTRYGREECE
BRANCH CODE144
Andre gode nyheter er at syklenes venner dvs en sykkelforening til sykkelens fremme i byen( bedre forhold for syklister og gående i sentrum osv)Podilatres ,hadde et arrangement med fagfolk fra hele landet og noen av byens politikere for å diskutere seg fram til løsninger. De hadde filmer og sykkeldemonstrasjon i byen.
Kommunen planlegger et senter for løshunder noe særlig dyrevernforeningene er glade for og flere skoler har kampanjer i mot mobbing på skolen i disse dager.
flott tiltak med oppmunrtrende ord i trappen på skolen,
ordføreren og kommunereprsentanter har pressekonferanse om temaet løshunder og katter,
Det er håp om en bedre sesong i år, og de første turistene kommer fra England  med charterfly fra Manchester den 28. mars og i følge lokalavisen er Norwegian sitt fly den 29. mars det første skandinaviske fly.
turistene er ventet i slutten av måneden,
Denne uken fikk Hania ta flotte priser: Kokker fra byen vant tredje pris i en kokkekonkuranse med lokalinspirert mat og fylket fikk første pris for beste reklamefilm med videoen Crete: The island inside you- Daydreaming of Crete, som er laget av Hanias Theodoris Papadoulakis som også laget serien Øya for TV.
retten fra Hania som fikk tredje pris,


fylketsmannen tar i mot prisen for beste reklamefilm.


Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk økonomi

Om å tenke positivt

Nyheter