Hverdagsnytt.

Vinterstille i gata vår,
Lenge siden du har vært i nabolaget mitt og fått nyheter derifra. Vi har det ekstra stille om dagen. I gata vår er italienske Kristina reist hjem til Italia som hun pleier om vinteren. Hun har en mann boende i huset for å mate kattene og passe huset. Vi ser han ikke mye,og kattene ligger rundt i gata og venter på mat og selskap. De kommer utenfor hos oss så klart,og min mann med det myke kattehjertet,mater dem hemmelig(tror han!)
Kristinas katter utenfor hos Nasser,
Syriske Nasser erdet lenge siden noen har sett, huset står tomt og ryktene sier han er i Sverige gjennforenet med familien sin. Kattene til Kristina har slått seg ned i den lille solstripen på stolene utenfor huset hans.
Jannis har holdt på å pusse opp morens hus,som ligger vegg i vegg med hans hus. Det har stått tomt og lukket i mange år, så han synes det var på tide å gjøre noe med det.Jannis har både søsken, barn og barnebarn i USAog han håper de vil komme til sommeren og bo der. Han bodde i USA til han ble pensjonist og flyttet hjem igjen til Splantzia. Endelig har han sluttet å jobbe, det ble mye bråk og deler av gata ble som en byggeplass. Han er flink med hus og planter, se så fint han har det utenfor!!
Katina ser vi ikke mye til  nå om vinteren. Hun holder seg inne,har operert øynene hun også, men hun hadde alderdoms problemer. Og ble litt bedre, hun ser bedre nå. Hun får mye besøk av barn, barnebarn og oldebarn.
Hos Evangelia ligger det en rot i blomstepotten utenfor døra, det er for hell og lykke i 2015,
For noen dager siden var det en hund som slo seg til utenfor butikken i nabolaget vårt.De ansatte tok seg av den, maten den og hadde den hos seg om natten. Jeg tok bilde av den og satte på en dyrevernsgruppe på Face Book.Etter to dager kom eierne og hentet den heldigvis.Det rare er at vi savner den alle her, både de ansatte og kundene.
bildet jeg la ut,
Idag så jeg en morsom ting, en kunde i samme butikken hadde hunden sin ventende utenfor, den så at han betalte,og hoppet opp på mopeden,klar for å kjøre!! Se så fine de er!
klar for avgang!!
vinterhvite fjell sett fra butikken,
Tonia reiste til Norge i går, hun har fram til 9. mars hvor hun skal til ny kontroll og forhåpentligvis er klar for ny operasjon av det andre øyet. Hun kommer til å savne hunden sin Jack, men er jo snart tilbake igjen!
Jack og Tonia,
Hun er lykkelig over å være i vinterNorge igjen. Manolis og Athina har bodd i leiligheten vår, men nå leier de noe i Gamlebyen,og har fått seg noen deltids jobber. De klarer seg, og ser lyst på framtida i Norge!!!
Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk økonomi

Om å tenke positivt

Nyheter