Translate

Translate

Translate

tirsdag 16. september 2014

Søndagstur til Falassarna.

Vi puttet hundene i bilen og kjørte ut til Falasarna på søndag.
Deilig for hundene med en tur,
Turen går gjennom nydelig natur,enten på hovedveien,eller gjennom Stalos,Agia Marina, Platanias,Gerani ,Kolimvari og Kastelli .
Fin tur i seg selv.Det var jo en perfekt dag for en tur dit ut. Det blåste ikke noe særlig, så vi fikk faktisk badet mye. Jeg synes ofte det er litt vel mye bølger der for min smak. Vi pleier å velge den en av de borteste strendene. Falassarna er full av bukter,med forskjellig type strand. Området blir mye brukt til paragliding. De starter oppe fra åsen,og lander på stranda. Noen strender er moderne "ungdomsstrender" med hippe strandkafeer, musikk, båter surfing osv, mens andre er enklere. helt ytterst er det også populært å ligge i telt på stranda.
fint å slå opp telt under trærne,
et enkelt telt ,


Det har dukket opp en god del rom til leie i løpet av de senere årene også. Fint å overnatte her ute,rolig når alle har reist hjem,og en aldeles fantastisk solnedgang. Vi har overnattet på stranda, helt fantastisk hvis man liker det! Jeg har skrevet om stranda før ,den 31.01.
en del rom er bygget etthvert,
det ligger flere strender bortover,

                                       parasoller og telt,

Falassarna er en yndet strand til søndagsutflukter. hanias befolkning både unge og gamle drar dit ut.Passelig langt å kjøre, vakker natur, miljø og rent vann!!
kunstverk i sanden,

noen hadde hatt det gøy!!

Vakkert stykke strand uten stoler og parasoller,
Generelt er vi veldig bortskjemte med vakre strender i nærhet av byen,og mange nok til at de ikke blir for overfylte.
Sommeren er på hell,men det er flotte dager enda. Hundene var spesielt glade for å være med,selvom Jack er litt usikker på ukjente steder og klynker litt. Vi nøt jo sjøen litt unna folk og parasoller,og gikk gikk tur til enden hvor svært få bader. Her er det endel nudister, men det er jo ok. Jorgos bader svært sjelden, han er ikke noe bademenneske.i motsetning til sin kone, men på søndag var han uti riktig lenge. Det var en nytelse bare å se på naturen og  å bade i det klare vannet.
enkel servering,

midt i naturen på Kretas vestkyst,

helt øverst ligger tavernaen,

god mat og fantastisk utsikt!!

Jorgos på balkongen,

Falassarna med drivhusene i forgrunnen.
Vi spiste oppe på toppen hos Mouraki som vi pleier. Her har vi spist siden de åpnet  og vi er alltid like fornøyd med maten,servicen og utsikten!!