Sommerferiebesøk fra Risør.

Ja,så er sommerferien begynt i Norge også,og vi har fått det første besøket av den yngre garde. Mamma Gry med døtrene Guro og Vivian ,venner fra Risør har kommet på ferie,og bor ute i Gerani. De tok turen inn til byen ,og kom på middag søndag kveld. Guro hadde vært hos oss før,sammen med Besta ,min gode venninne Gunn, for tre år siden.Da Guro  var jo bare ei lita jente. Hun fant huset,og da de ropte på Jack,og har kom bjeffene ned i gården,forstod de at det var rett hus!!Jorgos synes ikke alltid det er like spennende med alle disse besøkene fra Norge,Sverige,Danmark osv.,så han holdt seg unna. Han har jo aldri lært seg norsk heller...
Hyggelig med Risørbesøk i gården.
Selvsagt var Gro ,som også bor i Risør,med på middagen. Gry driver dyrebutikk og hadde med snacks til dyrene. Det opplever vi aldri,så vi ble veldig imponerte.Dyrene ble jo glade de også. Vi spiste jouvetsi og salat med all slags gode grønnsaker i,og det gikk ned på høykant. Michelle ,Vivan og Guro kjenner hverandre fra somre i Risør.Men det er så lenge siden ,så lenge siden. Da var de små,nå er de store.
Amatør kvinnekunst utstilling i Sabbionara.

Vi tok en sving nedom Koum Kapi ved solnedgang. Først gikk vi en tur innom en fin utstilling med håndlagde smykker og annet som en kvinnegruppe med kunstnere arrangerer hvert år. I år er de i Sabbionara, ved Sandporten (Pili tis Ammos) ved inngangen til sjøen og Koum Kapi. Det var mye spennende å se på og å kjøpe. Disse kvinnene selger vanligvis produktene sine privat og på sånne utstillinger. Hania har flere sånne foreninger og veldig ofte salgsutstillinger. Du finner dem ganske ofte inne i moskeen i havna,og altså her i Sabbionara.
Sabbionara ligger der Koum Kapi begynner.

Såpelaging med olivenolje.

Michelle ser på smykker.

Guro og Vivan fant lokal kaker.

Kunst av alleslag,her er det malte stener og flasker.

Smykker av alle slag til en billig penge.
Kvinner i alle aldre som har glede av å skape,og selger det de kan som en bi inntekt. Har du sjangs til å støtte dem,så gjør det! Denne utstillingen varer til og med den 27.
Kveldstemning i Koum Kapi.
Så tuslet vi bortover langs sjøen og satte oss på Demek.
Demek.
Her kunne vi nyte den flotte himmelen som skiftet farger hele tiden mens solen gikk ned,og følge med på alle flyene som lettet og landet fra flyplassen. Du ser de blinkene lysene,og følger flyets vei et stykke.
Gry.

En vakker kveld,

med hyggelig selskap.
En deilig kveld,vindstille og vakkert i godt og sjeldent selskap. Vi hygget oss med vin,øl,brus og juice,oliven og agurker og de små sprø kritsiniaene,(sprø små brød)Mmmm.
Jorgos dukket opp med hundene,og det satte vi alle pris på. Særlig Guro,som lengter etter hundene der hjemme! Ektor var så glad han fikk lit ekstra kos kan du tro!!
Litt ekstra kos med Ektor.
Ja, det er alltid hyggelig med besøk hjemmefra,og gamle venner som vi har opplevd endel sammen med, blir ekstra stas.
Stranda by night.
Men i dag er det tirsdag,og minstejenta Tonia ,er på vei med Norwegian akkurat nå. Du kan tro vi gleder oss!!! Nå er det slutt på å være enebarn for Michelle,og de må dele rom og alt annet. 

Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk økonomi

Om å tenke positivt

Nyheter