Familien er samlet igjen.

Da er jentene mine kommet hjem ,minus Stine med familie. Tonia fløy med SAS Oslo-Stockholm-Aten, 11 timer, med tre timers stopp i Aten, men der møtte hun Michelle på flyplassen så det gikk greit. Ellers går det i ett for henne her. Venner ringer hele tiden, kafébesøk ,tennis, fotball og løping. Vi ser henne ikke så mye, men det gjør ingenting.
Tonia er hjemme og kommuniserer på telefonen.
I Norge har hun ikke mange venner, eller spiller tennis ,så vi er bare glade. Michelle kom flyende med Ryan fra Aten fredag morgen, men kofferten kom nettopp en venninne med som hadde den med på båten. Billetten var billigere enn det det koster å sende en koffert, så da sender Haniafolk bagasjen med båten, så blir det mye billigere. Michelle var så heldig at en venninne som skulle med båten tilbød seg å ta den med.
En koffert i stuen, enn så lenge.
Sånn ser det ut hos meg i dag.
Her er de,sko, laptoper over hele stua, en koffert,klær og tennis sko overalt, men det er jo med i kontrakten. Barn har lov til å strø om seg når de kommer hjem til foreldrene på ferie. Man må godta noen våte håndklær her og der, sko midt i stua og kopper og tallerkener der de satte dem. Det er også med i kontrakten at foreldre kan mase,være sur og grinete uten at de andre misforstår eller syns du overdriver. Alle vet jo hva de burde ha gjort, men de gidder kanskje ikke får de er på ferie hos foreldre og da så.... Nyter disse skjønne jentene mine, men jeg nyter også stillhet når de er ute, sånn er nå jeg da.
Michelle sitter og jobber med de aller siste detaljene i bachelor oppgaven om mobbing av psykisk utviklingshemmede barn i vanlige skoler. Hun har sendt inn oppgaven, men det er litteraturlista igjen. Men så ringer telefonen, og så stikker hun en rask tur. Vi bor jo også midt i smørøyet, alle kafeene ligger jo her omkring, så det er bare å stikke bort litt.Noe annet enn Aten og Oslo hvor de bor hvor avstandene er lange.
Michelle og pappa.

Tonia nyter varmere vær.

I dag kom Bjørn og Lisbeth til byen, og vi gikk på gatemarkedet. her møtte vi Gro og Hege. Alle var så heldige å finne seg undertøy i klesavdelingen. Etter dette utrolig slitsomme innkjøp, måtte jo gjengen roe seg ned med noe kaldt å drikke i enden av markedsgata. Her liker Hege å sitte når hun er her på ferie.
Gro og Hege har fast plass her hver dag.

Godt å slappe av her etter markedet. 
















Det blomstrer i gården.
Etterpå tok jeg med meg hele gjengen hjem til linsemiddag (fakes)i gården med de fine døtrene mine ,og Jorgos dukket opp på Harleyen etterhvert. Så koselig med familiesamling!
Linsemiddag i gården.


Jorgos dukket også opp etterhvert på Harleyen sin.I morgen planlegger vi tur til Kalives til Bjørn og Lisbeth,og opp til Gavalohori til Rune og Elisabeth.Følg med på mandag.....

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hjemme igjen.

Siste dagene i mars

Spilia

Aprilsøndag i havna

Nyheter

Småprat

Imbros ravinen

Hippiene på Matala stranda.

Det greske alfabetet.

Kathara Deftera i Nea Hora