Kournas

I går dro vi på tur til Kournas. Her kalles den for en innsjø, men på norsk ville vi kalle det et vann. Uansett, er dette øyas eneste naturlige innsjø.
På veien dit kjørte vi innom Almirida og jeg fikk et bad, selv om det var overskyet.Jeg har savnet turene til Almirida og Douliana, så det var fint med et stopp der. Jorgos tok en kaffepause, før vi kjørte over til Kournas.høy vannstand med smeltevann,På denne siste søndagen i mai, den første etter at spisesteder har gjenåpnet, var det ganske mange der. Familier og venner fra Rethimno og Hania og området rundt. De spiste den gode maten, leide pedalbåter og koste seg.Været var jo ikke det beste, så en tur litt vekk fra sjøen var populært.
Dette stedet ligger jo mellom disse byene, og rett opp fra Georgiopoulis og er enkelt å finne, fin tur for barn også. Vi har alltid dratt dit på søndagsutflukter siden barna var små.
Den ligger nydelig til ved foten av en ås, har en turkisgrønn farge og det er alltid grønt der. Nå er det selvsagt ekstra frodig.
Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι, eller god uke, god måned og god sommer som de sier her mandag 1. juni! Og selvfølgelig, fortsatt god pinse, her har vi pinse til helgen.

Kommentarer

 1. Hei takk for fantastisk fine historier og bilder��ps hvor langt fra Maleme er den innsjøen?

  SvarSlett
 2. ca 1 times kjøring langs riksveien mot Rethimno.

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å lese, skulle ha startet noe lignende med mine mange og opplevelses rike år i Hellas.

  SvarSlett
  Svar
  1. bare å sette i gang å skrive! Morsom hobby.

   Slett
 4. Så hyggelig å lese om Kournas, har vært der noen ganger og det er et fint, koselig sted😊 og all den fine keramikken! Καλό Μίνα και καλο καλοκαίρι 🌞

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983