Kvelder i byen.

Mikis Theodorakis i Hania i kveld
Jeg tenkte jo at nå var det slutt på byvandringene for i år, men nei, fredag kveld hadde jeg med meg ett nygift par fra England.
Sarah og Faruk
Sarah og Faruk har røtter fra Irak og Russland, men er vokst opp i England, eller UK som de sier. De giftet seg på Kypros, og fløy over til Kreta for sin bryllupsreise. Jeg hadde den ære å følge dem rundt i Gamlebyen på denne vakre fredagskvelden.
Faruk filmer,

de nygifte,

Det var ganske mange danske, franske og tyske familier med skolebarn ute i byen. Høstferien er ikke over enda i Europa. Dette gir ett siste pust til turismen her, men alt er på hell nå.


I kveld ble den gamle tollstasjonen nede i havna innviet som et nytt teater kalt "Theatro Mikis Theodorakis". Mikis selv er tilstede, og det er bare spesielt inviterte som er inne i salen og resten står eller sitter utenfor og ser på en storskjerm.
Mikis Theodorakis,

lokale musikere, Vamos Ensemble,

mange følger utenfra,
 Masse folk har møtt opp, det at Mikis Theodorakis er her, er en stor sak for byen vår. Han er syk og veldig gammel, men holder ut i sin rullestol. Det har vært stor usikkerhet rundt besøket, hadde han krefter til denne reisen? Men han er her!!

Maria Farandouri og Stefanos Koukoulis er her, og lokale musikere og sangere er med på denne innvielseskonserten.
Mine private bilder er utenfra, og avisens innefra.
lørdags kveld i havna.

I morgen skal jeg på tur igjen! Denne gangen med et kor jeg nettopp begynte i i dag, de har tur med ravine og taverna i morgen!! Gleder meg, vi skal til Palia Roumata.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk økonomi

Om å tenke positivt

Nyheter