Byvandring og annet

Været gjør som det vil, og i år regner det i mai og juni på Kreta og snør i Tromsø. Vi har ustabilt vær og kan ikke være sikre på at det ikke vil regne mer i sommer. På onsdag småregnet det hele etttermiddagen, og de fire blide danskene som hadde møtt opp for å delta i byvandringen.
Kirsten, Juhl, Jessie og Peter.
Damene i følget var ikke helt sikre, men etterat de fikk låne paraplyer av jentene på kontoret, gikk vi av gårde. Vi besøkte kirker og synagogen, og for det meste var det opphold. I hele havneområdet var det strømbrudd og med småregn var det mange problemer for tavernaene. Det tok en timestid før strømmen var tilbake.
det regnet litt av og til,
Vi gikk hele rundene som vi pleier og greide oss fint.
På grunn av regnet, åpnet ikke tavernaen vi skulle spise på, så vi spiste på Bourbous igjen. Dette blir løsningen hver onsdag. God mat og hyggelig miljø på plassen i Splantia rett foran kirken.

Bjarne og Guri kom også,

god mat og stemning,

Guri og Bjarne som er her i forbindelse med at de selger huset de eier i Alikianos, kom og spiste med oss. Hvis noen er på utkikk etter hus, gi beskjed!
Jorgos spiller tavli,
I dag er været strålende og det er varmt og vindstille. Her er bilder fra morgenbadet med hundene i dag.

Ellers er det syv år siden vi staret med oppussingen av huset, og her er ett bilde fra den tiden, og dagens bilder. Nå er naboens hus også snart ferdig!
juni 2010,

juni 2017

Jeg stikker avgårde til kontoret til GS Tours for å se om det kommer noen til Halepaturen. Husk at siste byvandring i denne omgangen går på onsdag. Torsdag flyr jeg nordover!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk økonomi

Om å tenke positivt

Nyheter