Lørdag i byen.

Lørdag og fridag for meg. Ingen undervisning eller vandring i dag. Det skulle være adopsjonsdag for herreløse dyr utenfor Agora. Et samarbeide mellom dyrevernsgruppen Filozoikos Hanion og kommunen. De hadde tatt med noen av de hundene som trenger et hjem, og satt opp bilder av både hunder og katter.
Det var mange nysgjerrige innom og kikket på vei inn og ut av Agora. Det var også mange som meg selv, som hadde funnet veien dit for å støtte arrangementet.

bilder av dyr uten eiere,


Min niese Rafaella var med som frivillig, hun er veldig aktiv i foreningen og hun og mannen har tatt inn to hunder fra gaten, Dias og Precious. De er store og flotte og lever lykkelige sammen med baby Jannis.
Dias og Precious,
Rafaella med en valp,

Katerina og Rafaella,
Jack og Ektor var selvsagt med, men Jack liker ikke så mye folk og liv. Ektor var på et oppsamlingsenter for hunder og katter, han er jo rasehund, og skulle selges til Tyskland. Vår dyrlege synes det var for ille at en hund som hadde levd alene ute, og så var plassert sammen med mange andre dyr ute og vært igjennom den daglige kampen om mat, skulle dopes ned og sendes hele veien til Tyskland. Han har levd lykkelig hos oss i 7 år nå.
Alle kattene våre har vi også tatt inn fra gaten.
Sabrina i aksjon får å få mat fem minutter før de andre,
Foreningen gjør en flott jobb med informasjon til skoler og barnehager og folk flest. Vi håper at neste generasjon grekere vil ta bedre vare på husdyrene sine. Dagens unge er veldig opptatt av og flinke til å ta vare på dyrene.
barnehagebarn har laget ting til arrangementet,

Utenfor museet for Hellas nasjonale fotballag, ( ja det finnes det også, rett bak Agora!) var det lang kø av gutter og menn. En populær fotballsspiller Karagounis var der og delte ut autografer!!! Topp for alle fotballfrelste. Ellers var det en fin formiddag for et kafébesøk.
kø utenfor fotballmuseet,

deilig med en pause i solen,
 kanskje noen egne druer i år,
Vi var vår egen drueranke som i år riktig har tatt seg opp og jeg fikk Jorgos til å plukke ned blader til meg. Han holdt på å binde den opp så vi får mye skygge av den i sommer. Siden nabohagens trær er borte, er også skyggen de ga borte!!
vi håper på skygge,

Jorgos i gården vår,
 Hjemme i gården, med huslige sysler, min kjære mann.
Jeg laget deilige fylte vinblader, også tok vi en tur ned til Koum Kapi sammen med Katerina og hundene. Moka , som selv var en løshund, er like nysgjerrig som alltid ser du!!!
Moka in action!!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983