Rapport fra nabolaget.

En skulle ikke tro vi var i oktober du!! Det er varmt og deilig om dagen, uten skyer, vind og regn. Vi nyter dagene i fulle drag. Sitter ute, bader og går turer. Jeg tenker nok det er en lettelse for alle de som er på høstferie denne uka. Forrige uke var jo ikke så fin kan man si.I kveld har det vært full rulle med gudstjeneste i nabolaget, med høytaler på fullt. Det var her nede i den lille Agia Katerini kirken her i nabolaget. Der vi giftet oss, ikke ofte det er noe der. Det er visst til ære for Ioannis Erimitis( Erimitten) en lokal helgen fra middelalderen.
stoler satt opp i gaten uten for den lille kirken,
Magisk øyeblikk,
Jeg tenkte bare at vi skulle gå en tur ut til fyret og nyte solnedgangen, og en tur i nabolaget på vei ned til badetrappen i Koum Kapi i dag.
Daisy og Katerina,

Ektor og Daisy

solen på vei ned,

farger Halepa rosa,
Fint å gå utover moloen en høstkveld rett før solnedgang. Det går jo veldig fort så man må regne nøye tiden for å få med seg det fineste. Lyset er så flott, og det er helt magisk når solen blir borte bak fyret og himmelen farges rosa. Katerina og jeg og våre tre hunder fikk oss en fin kveldstur ser du!!

like før det blir mørkt,

Men så tar vi turen gjennom de smale gatene i nabolaget vårt ned til Koum Kapi. Noen som leser denne bloggen og har hus i disse gatene vil kjenne seg igjen, og dere som har gått der med meg på byvandring.
koselige smale gater,

blomsterpottter overalt,katter og hunder og vakre blomster,
Koselige gater med mange blomsterkrukker overalt utenfor husene. Dette  er nabolag hvor man bryr seg om hverandre, kanskje både på godt og vondt.  Men er du grei og ikke maser, så er de kjempesøte de fleste. Men man må godta at dette er så det fungerer her. Jeg liker dette enkle nabolaget, fattigslig ja, men du hvor trygt og godt og varmt det er her!!
nabodamene ved kirken,
Her kan du se hvordan arbeidene går på muren, det jobbes stadig.
En løshund har fått syv hvalper og naboene har laget er lite overbygg til hulen hun har gravd ut til seg selv og ungene. Nå har de begynt å kravle rundt, de er kjempesøte!!!
her bor tispen med hvalpene,


de lurer seg ut og ramler ut av hulen!!!
Vann og mat settes ut hele tiden til moren. Og pappaen ligger nedenfor og passer på. Det var her det ble mest leven forrige onsdag på byvandringen da vi hadde vi hadde tispen Skaki med. Skal noen med denne uken ( i morgen), så husk at vi møtes ved fontenen i havna klokka 17.30, denne onsdagen og neste så er det slutt for i år!!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983