Translate

Translate

Translate

torsdag 3. september 2015

Onsdag med byvandring,

Høyt oppe på muren ved solnedgang,
Nok en onsdag med vandring og nok en kveld med spenning for meg. Hvor mange blir det i dag, hva slags folk kommer? Blir det hyggelig? Tretten personer fra det langstrakte Norge, hverken dansker eller svensker på denne spesielle dagen.
vi beser byen ovenfra,

Jostein 3 og 1 ,
Hvorfor spesiell, spør du kanskje? Jo, nå skal du høre: Denne onsdagen oppdaget vi etter å ha satt oss på tavernaen at vi hadde tre Josteiner i flokken!! Utrolig, et ganske sjeldent navn også tre av dem !!!!!
Vi ble enige om å kalle den første onsdagen i september "Jostein onsdag".
Åge,Anna Lisa, Yngve, Hilde,Jonny,Nina, Evelyn,Linda,
Jostein 2, Jostein 1, Jostein 3,
Svein og Rikke,
Hva synes du, fint navn er det ikke? Tull og latter er en viktig del av livet vårt tror jeg. Det er ikke sunt å se negativt og alvorlig på alt. Tre menn med navnet Jostein møttes på byvandring på Kreta den første september 2015. Tilfeldig? Kanskje, kanskje ikke. Den ene Josteinen skulle ha vært med tidligere, han kom med kone Evelyn, hennes søster og svoger. Nummer to kom til Hania alene forrige uke og nummer tre kom med sin kone Linda. De hadde "lurt med seg" noen nordlendinger som bodde på samme hotell ute i Agios Apostolos( ingen Josteiner der).
Jostein 2 to ved Tamam,
Gøy ble det i alle fall.
muldyrstrappen til besvær for noen, godt med støtte,

vi tusler rundt i Splantzia, alltid en Jostein , her nummer1

Rikke og Svein,

i knivgata,ser du en Jostein?
Vi koste oss på The Well of The Turk og spiste den gode maten der med smil og latter. Vi koste oss med frukt og tsikoudia til slutt og gikk hvert til oss. Alltid like hyggelig når folk møtes og blir kjent og praten går livlig ved bordet. Verdt å få med seg dette tavernabesøket.
god stemning på tavernaen,

Antonis, eieren utenfor,

koselig gård,

vakker dekor,

avokadosalaten er super, må prøves,

Jeg legger ved noen bilder fra Agrotikos Avgoustos ved 1866 plassen, som var rekordliten i år pga dårlige tider da vet du.
musikk siste kvelden på 1866 plassen,

lokal ost.