Translate

Translate

Translate

lørdag 5. september 2015

Falassarna

Falassarna, fin strand,
Jeg liker september så utrolig godt. Varmen slipper taket langsomt,kveldene og nettene blir mer levelige, sjøen har en flott temperatur og det bugner av frisk frukt. Personlig elsker jeg jo frukt og grønnsaker, og nå er det høysesong for meloner, druer, fiken, fersken og nektariner. Her er jo alt lokalt dyrket, og supersøtt og smakfullt. Har nettopp vært på gatemarkedet og kjøpt inn grønnsaker og litt god frukt.
Turistene begynner å reise hjem, og i september "får vi igjen" strendene våre, parkeringsplassene og kafeene.
I går var vi en tur til en av våre absolutte favoritter, Falassarna. Vi hadde med oss hundene , Tina og Hilde.
Hilde med hundene i bilen,

Jack i skyggen,

Ektor bader,
Tina og jeg går på tur med hundene,
Det blåste nesten ikke, og var en av de sjeldne tilfellene da det ikke er bølger der, bare dønninger. Vi koste oss veldig, og nøt  naturen rundt, det klare varme vannet og stranda. Den var ikke så full som den kan være i juli og august. Særlig på søndager, da byens befolkning valfarter ut dit.
besteforeldre med barnebarn koser seg,

lite bølger,

lang deilig strand,


Denne vakre langstakte stranda har mange bukter og du kan velge hvor du vil stoppe. Vi pleier å velge den aller siste, her er naturen så flott og det er mye strand og natur uten solsenger og parasoller.
god plass til alle,

noen ligger i telt,

fiskebåter på land,

spennende natur,
Du kan lese om stranda i innlegget fra den 31.01. 2014 også.
Nyt bildene fra i går, og ta turen ut dit en gang selv. Du kan ta bussen fra Hania også, den går forbi alle stedene langs kysten, Agios Apostolos, Stalos, Agia Marina, Platanias og Gerani.
Eller leie bil selv.
vi forlater stranda,
Tilslutt spiste vi som vi pleier på Mourakis, der vi beundret utsikten og spiste deilig "hjemmelaget" mat og verdens største kretenske salat med masse mizitra. En flott solnedgang fikk vi også oss.
stranda sett ovenfra,

flott solnedgang over drivhusene og strendene,

så var turen over.
God helg til deg hvor du enn måtte befinne deg!!