Translate

Translate

Translate

søndag 23. februar 2014

Søndagstur til toppen av byen.

Karnevalstid.

Byens vannforsyning Deksamini.
På toppen av byen.

Jeg har alltid likt å gå opp til Agios Ioannis på toppen av byen.Men det er lenger opp dit nå som vi bor i gamle byen.I dag fikk jeg lyst til å gå dit igjen,for første gang uten Tommy. Han elsket denne turen siden han var valp.Men i dag gikk vi altså uten ham og vi koste oss og hadde en super tur. Jeg elsker å gå opp på topper generelt og elsker utsikten fra toppen.Mer om denne fine bydelen i morgen.
Oppe ved Deksamini .

Fine nye blokker her oppe.
De rikeste bygger helt øverst.

Det vanlige utsikten.

Fra toppen ser du Souda og Kefala.

Byen helt ut til Kolimbari.

Halepa.

Og området rett nedenfor,med bikuber.
Men vi møtte en kjempesint stor hund som kranglet veldig med Jack og vi var ikke velkomne på hans enemerker. Jack gjemte seg bak meg og ville opp,men jeg snakket med ham,og han ga opp og lusket vekk.Vi liker å gå i den lille sypresskogen som ligger rundt Hanias skole og tidligere hjem for psykisk utviklingshemmede.I dag er det diverse opplegg for dem her og  en fløy har gamlehjem  for demense. Området rundt tilhører staten, og er en grønn lunge for Agios Ioannis bydelen. Flott utsikt herifra også.Og selvsagt fullt av anemoner.


Trial sykling i skogen.

Ektor koser seg

Bier her også.
.

Sauer rett utenfor byen.

Inngangen til senteret.


Denne søndagen er det også den nest siste karnevalsøndagen og vi så barn og voksne i kostymer.Barneskolen i Agios Ioannis som alle andre skoler,hadde karnevalsfest med musikk,  pop corn, og souvlaki.
Karnevalstemning.

Karnevalsfest på skolen.

Fra barneskolen i Agios Ioannis.

På tur med kostyme.
I byen var det fullt av fester og på plassen her var det fullt opp med folk, musikk, leker og selvsagt souvalki. Neste søndag mer karneval med fine kostymer det lover jeg.
Musikk og sang.


Våren er her også i kostyme.

Alt er lov.

En liten Obelix.