August i byen.


Som jeg har fortalt, har barna mine reist på ferie til naboøya Kithira. Jeg er her i Splantzia med Leo for å passe Dexter, Snø og de andre kattene. Dexter og Leo ble jo kjent med hverandre i fjor sommer og de er ok sammen. De leker ikke med hverandre, men slåss heller ikke eller knurrer. Jeg tar dem ut hver for seg og det går greit. Innekatten Snø, som jo faktisk er født her i huset, er litt usikker på Leo og holder seg helst i 2. etasje. Leo er flink med katter, så hvis de fikk mye tid sammen, så ville han ha blitt trygg på Leo. Litt kronglete blir det jo for meg, med det går. Det er ganske varmt ute så jeg slapper av inne for det meste.

























I går kveld tok jeg Leo med på en tur og han var så lykkelig over å være i byen igjen!! Masse spennende lukter, folk og hunder. 





Vi gikk en runde rundt ved Koum Kapi og traff Katerina med Mihalis og Moka. Stor glede for hundene som ikke hadde sett hverandre på et halvt år!! De løp rundt å lekte litt i parken, så ruslet vi alle sammen tilbake langs stranda mens sola gikk ned. Mange badet på stranda og i trappa og kafeene var helt fulle av folk. Det var en fin stemning og månen kom opp over byen. 
























Sola gikk ned, mens den flotte augustmånen kom opp, så flott!!






















I dag har jeg vært en tur i byen for å handle. Det er mye trafikk og til tider står det bom fast. Byens befolkning blir grinete av litt kø, det er de jo ikke så vant til. Bare disse turistene peller seg hjem snart, sier de, eller tenker i alle fall. 






















Det er fint i byen, bevare meg vel, men nå er jeg jo blitt en sånn pensjonist som bor i landsbyen om sommeren og synes det blir for mye bråk i byen. I natt ble jeg vekket flere ganger av bråk i gata, i Uglehuset sover vi uten noen annen støy enn haner og duer. På onsdag drar vi tilbake til Maleme der Choco venter på oss, helt sikkert!!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nyheter

Rapport fra den siste tiden

Nyheter

Oppdateringer

Loutro

15.august i Sembronas

Nyheter fra byen

Nyheter

På tur til Theodorou