Siste helg i juni

 


På fredag var jeg i byen en tur, fikk et bad med lille Alex på stranda i Koum Kapi. Han var så glad og pludret og ropte av glede. Han er jo så vant til vannet etter babysvømmingen og koste seg bare. Etterpå spiste vi også gikk vi en tur i havna med Katerina.















Vi gikk til det rolige hjørnet oppe ved Marinemuseet i hjørnet ved festningen Firkas. Her satte vi oss på Meltemi, kafeen som ligger bak den fine La Chanea. Jeg liker dette rolige hjørnet av havna og jeg liker utsikten. 












Så tuslet vi hjem til Splantzia med lille Alex, før jeg tok bussen hjem igjen.













Lørdag kjørte Jorgos meg bort til Kolimbari Κολυμβάρι  hvor det skulle være et arrangement, sånt som de kaller jorti γιορτή . Jeg gikk en runde langs stranda og havna. 





























Jeg liker stemningen der borte, særlig om kvelden om sommeren. Det blåste og var deilig avkjølende. Jeg gikk dit arrangementet skulle være og satte meg der en stund. Sugde inn inntrykk, spiste litt, de hadde souvlaki, salat, loukoumades, brus, øl og vann. Mange familier kom og det skulle danses og spilles musikk. Jeg gikk før de startet, denne lokale musikken er ikke helt min type musikk. Så tok jeg bussen tilbake hjem til Jorgos, hunder og katter. 
 


I dag blåser det enda mer enn i går og det er røde flagg i dag også. Deilig med vind, det blir litt mer levelig da. 


Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Nyheter

Rapport fra den siste tiden

Nyheter

August i byen.

Oppdateringer

Loutro

15.august i Sembronas

Nyheter fra byen

Nyheter

På tur til Theodorou