Varme novemberdager

 




Nok en søndag med koselig selskap i Maleme og området bak landsbyen. Kerry, Toril og Gunn-Tove kom utover med bussen på formiddagen. Gunn- Tove var et nytt bekjentskap, hun er en av dem som skal overvintre i Nea Hora og ble med Toril ut. Det viste seg at bena ikke holdt og hun snudde etter en liten stund og gikk tilbake til Uglehuset, hvor hun slappet av i gården.

Vi tre som ble igjen pluss to glade hunder, ruslet videre oppover. Hundene løper inn mellom oliventrærne og koser seg fælt på disse turene. Vi tok det veldig med ro, da Toril ikke var i topp form. Det gikk med mange fine pauser.













Både Kerry og Toril har vært med på forskjellige turer med meg opp igjennom årene, men de hadde ikke truffet hverandre før. Kerry og mannen Rolf har hus her nede, men reiser snart oppover til Trøndelag igjen. Toril blir noen uker til før hun flyr oppover. Vi bare nyter de fine varme dagene, lørdag var het og full av afrikastøv, da holdt jeg meg innendørs, men ellers ligger temperaturen på rundt 25. Ikke alltid så varmt her i begynnelsen av november, det er ikke annet å gjøre enn å nyte det.

Her er noen bilder fra den fine turen vår:




olivenhøsten er i gang,














I dag har vi forresten besøk Kerry og Rolf i Kalamaki. Vi satt ute i den fine hagen deres og bare koste oss.







Jeg liker jo veldig godt når folk blir kjent med hverandre gjennom turene mine, det setter jeg pris på!! Selv om sesongen er offisielt over, så er det en del som velger å komme på denne tiden og liker at det er litt roligere her. Strendene blir så fine når alle solsenger og parasoller blir borte og sjøen renere uten så mange badende.

I dag har jeg tatt femte dose av covidvaksinen, influensavaksinen er også tatt og jeg er klar for tur til Norge. Jeg venter fremdeles på det nye norske passet mitt. Jeg har ikke billett før den 23., så jeg regner med å ha det før den tid.

Fortsatt god uke til alle.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Siste dagene før norgestur

Hjemme igjen

Rapport fra helgen

Septembertur til Falasarna

Småprat

Første uken i oktober

Nyheter

Dødsulykke i Samaria ravinen.

Gode råd for en bedre ferie på Kreta.

Neidagen 28.oktober