Vår i Maleme

 


Jeg orket ikke mer uvirksomhet og kjedsommelighet. Det å tusle rundt i gatene og havna med hundene er ikke det samme som å gå lange turer i naturen! Jeg lengtet etter våren, blomster, fugler og grønne landskap! Så bestemte jeg meg for å ta bussen ut og bare være litt for meg selv. Disse koronatidene gjør jo at vi går oppi hverandre her hjemme, og når alt er stengt er det ingenting å gjøre.

Ute i Maleme går ingen med munnbind utenom i butikken så klart, for en lettelse å gå på tur uten! Jeg har fotografert blomster og blomstrende trær og busker underveis:Og her er noen nydelige bilder fra de mange landsbyene jeg gikk gjennom:


Denne gangen fotograferte jeg også alle kirker jeg så på turene:

 
Noen landskapsbilder er også bra å ha med:
I dag var jeg på stranda og badet og gikk tur langs sjøen mot Gerani: 
Til neste gang jeg kommer meg utover, så får dere kose dere med disse bildene. Dessverre kan dere ikke kjenne duften av sitrusblomster og engene, ikke høre all den livlige fuglesangen. Det er redebygging under takstene på verandaen, og jeg gleder meg til å følge med. Her er naboen min svalen og den flotte wisteriaen i gården min:

sitronblomstring med duft,
Kommentarer

 1. Så fint at du legg ut bilda, så gler vi oss enda mer til at vi en gang ska få kom nedover igjen.😎🤗😅 No har og får vi berre ei våt påske her i midtNorge.🌧🌨🐥🐣🐤

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at dere har glede av bildene!

   Slett
 2. Takk for at du bringer våren og ikke minst påsken og kirkene hjem til oss som helst feirer påsken på Kreta. Du tar så fine foto at det er som man gikk turen selv. Godt å vite at i landsbyene kan man ferdes lettere og få et lite avbrekk fra alle påbud og restriksjoner.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for hilsen. Det er en måned til gresk påske, det blir nok dårlig med feiring av den i år også.

   Slett
  2. Takk for hyggelig tur Aud :)

   Slett
 3. Takk for nydelige bilder og for at du tok oss med på rundtur i traktene rundt Maleme . Da gleder vi oss enda mere til å komme tilbake til Kreta ❤🌷

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Flere ferjeturer i Hellas.

Åpning av turismen 2021

Feiringen av Kampen om Kreta

Helg i Maleme

Øyhopping april og mai 1983