Nyheter


Godt nyttår!! Jeg sitter her i godstolen min, vi er 2021 og ute er det overskyet og lett yr. Jeg leser om jordskredet på Gjerdrum i Norge, og hjertet blør. 
I dag har jeg vært hos Katerina hvor Melina og bittelille Mihalis på 2 kilo er kommet hjem. Han er så liten, aldri sett en så liten levende baby. De har det bra, og vi håper at han legger på seg som han skal. 

Vi hadde en liten "pause" i de strenge tiltakene, men fra i morgen av er det tilbake til full nedstengning og portforbud etter 21. Click away stopper, frisører, bokhandlere osv. må stenge igjen, og foreløpig gjelder dette til 11. januar. Vi får bare holde ut litt til, smøre oss med tålmodighet. Feiringen er over, folk fikk handlet, kjøpt gaver og klippet håret. Nå får vi bestille på nettet igjen, eller vente. Skolene åpner ikke før 11. januar. 
Tallene steg igjen de siste dagene, men dødsfallene holder seg mellom 50 og 40, så håper vi at de går ned. På mandag starter vaksineringen på Kreta. Her i byen ble det oppdaget noen positive tilfeller av ansatte på kommunens aldershjem. Alle de ansatte blir testet hver uke. De er i karantene, og alle de eldre ble testet. Alle testene var negative. Det ser ut til at det er under kontroll. 
Nyttårsaften var stille, de fleste holdt seg hjemme og det var de vanlige 15 minuttene med fyrverkeri. Det fine været fortsetter. Vi har en varmebølge, med opp i 20 grader. Unaturlig for årstiden, men det gjør at folk trekker ut på dagen og går tur. Jeg bader så lenge det er mulig og nyter havna og gamlebyen i sol.

Spør du meg om det er noe håp om bedring utover, kan jeg ikke svare. Jeg tror vi må vente lenge, og holde avstand og alt det andre......... 
Men mine ønsker er at det må bli et godt år for dere og familiene deres.

Kommentarer

 1. Riktig Godt Nytt år til deg og dine kjære. Gleder meg til å lese dine oppdateringer fra Kreta i 2021👍Så håper jeg at det blir et besøk til øya i løpet av 2021🇬🇷☀️

  SvarSlett
 2. Godt nyttår Aud,trivelig å lese nytt fra Kreta.Håper vaksinen kommer og vi kan leve normalt igjen.

  SvarSlett
 3. Godt nyttår. Håper på bedring ang.viruset i 2021.

  SvarSlett
 4. Godt Nytt År, så håper vi på bedre tider etter hvert som folket blir vaksinert❤️

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Flere ferjeturer i Hellas.

Åpning av turismen 2021

Feiringen av Kampen om Kreta

Øyhopping april og mai 1983

Nyheter