Regnværstur til Apokoronas


Hele gruppen med Dimitris i Fres,
Denne virkelig regnfulle mandagen, hadde jeg fem påmeldte til Douliana-Almirida-turen. Skulle vi virkelig gå, på tross av regn? Dimitris ringte på kvelden, skal dere gå hvis det regner? Jorgos ristet på hodet da jeg dro av gårde i regnværet i morges. Du skjønner, vi har nesten ikke hatt noe regn eller gråvær i vår også måtte det komme i dag?
Nei, å avlyse var ikke noe alternativ, vi skulle gå. Vi kjørte igjennom  øspøs regnvær og plukket opp deltagerne våre, Dimitris og jeg. Det så veldig svart ut, men hvor var de fra de som skulle være med? Fra Norge selvsagt!! Vi hadde også med to andre som skulle være med på en annen type tur. GS Tours har noen turer de kaller 7 Villages, han hadde to påmeldte og tok de med i dag. Han bare sydde sammen to turer! Lucas og Carol skulle på 7 Villages, og nordmennene som var med var: Marit, Trond, Kine, Egil og Karin. Uredde tøffe turgåere.
Egils bilde fra Douliana,
i Douliana,

med paraplymafiaen,

glade farger,

vi smiler tross alt,

Vi startet i Douliana og det småregnet. Dimitris med de andre kjørte videre. Jeg gikk med den ene hånden i fatle, og den andre holdt staven, så Marit fikk jobben som fotograf.
Disse bildene er fra turen som delvis foregikk i småregn, og delvis i oppholdsvær. Vi koste oss, humøret var på topp!!
Litt regn stopper ikke oss.
endelig opphold,Dimitris ventet på oss på kafe i Almirida, der skiftet noen av oss, og kelneren kom med drikke og paraply!

Vi hentet de to andre fra et rakidestilleri hvor de hadde omvisning og prøvesmaking og så kjørte vi alle sammen til et ysteri i Embrosneros hvor vi fikk omvisning med ostesmaking! Herlige oster, graviera, mizithra og geiteost.
Dimitris bak rattet,

vi smaker på ost med honning og raki,
graviera,

Tilslutt lunsj i Fres som vanlig, med herlig mat og supert humør og oppholdsvær ute omsider.
Så da ble det en annerledes tur.

vi spiser innendørs,

Dimitris med et smil,


Marit og Maria. 
Hver tur er forskjellig selvsagt, men dette ble spesielt! Stor takk til alle!! En spesiell takk til fotograf Marit. Neste mandag er det ny tur, heng deg på!!
 https://www.facebook.com/events/1587687404600074/

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Flere ferjeturer i Hellas.

Åpning av turismen 2021

Helg i Maleme

Feiringen av Kampen om Kreta

Øyhopping april og mai 1983