Stemningsrapport fra Kreta

Travle dager med familiebesøk, korøvelse og byvandring. I morgen er det Halepatur, og jeg har to påmeldte. Ellers hadde jeg en hollandsk familie med på byvandringen i går. De var interesserte og veldig fornøyde med turen.
Vi hadde også korøvelse til Theodorakis syngingen på søndag den 30. bak moskeen i havna, enda mulig å bli med!! Norske Bente har meldt seg på og hadde med mannen på korøvelse på onsdag. Tror nok han også blir med. Noen fler? Siste øvelse på søndag formiddag klokka 10.30. Gøy opplegg, blir glad av å synge med så mange andre, bare for gleden av det! programmet for festivalen kommer. 28-30 juli.
Rapport følger.....
Vi har hatt overskyet, lett regn og vind. Var ute i Agia Marina på mandag på besøk, røde flagg.
Her nede i Koum Kapi fikk jeg badet med Daniel på 4 i går, og i dag var vi i Agios Apostolos. Skyene er borte, vinden har lagt seg litt,og temperaturen stiger igjen.
mye som skal med når de små er på stranda!


Deilig med strandtur med hele familien. Tonia, Stine, guttene og jeg tok bussen ut, og Jorgos kom senere.

Tonia kom i forgårs med Dexter. Nå er det livlig her! Bjeffing, roping, latter og gråt om hverandre.
Jack og Sebastian,
Dexter følger med...
Våre nye naboer har to hunder og de "snakker" med Dexter....
DE kom med 4 timers forsinkelse, fløy Norwegian og de kom med det flunkende nye Dreamlinerflyet. Dobbelt så stort som de vanlige flyene, mye trafikk på Hania i juli!

Byen er full av folk og vi tar turer i havna eller i byparken på kveldene. Turer, parker og bading på nye strender hver gang. Jeg har lovet Daniel på 4 at vi skal bade hele tiden.
overskyet på tirsdag,

løping i smugene,

hestene er populære hos den minste,
Ellers kan jeg nevne at våre venner Guri og Bjarne selger denne eiendommen i vakre Alikianos rett utenfor byen. De kjøper noe større for å bo her hele året. Hvis noe er interessert, så ta kontakt  www.yourhomeoncrete.com/en/properties/bungalows/alikianos_olympia.aspx
 Vi håper de selger snart  og kommer ned. De selger også huset på Hvaler. Vi snakkes snart, men husk at mormor har  nesten ikke tid til å puste om dagen, så det er dårlig med tid for bloggen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Gresk økonomi

Om å tenke positivt

Nyheter