Uken i bilder.

Lørdag morgen på moloen,deilig med ett bad!!
Hei, jeg har mye å fortelle, og dagens tur oppe på Akrotiri, får du neste gang, ok? Tina og Morten reiste på tirsdag og Tonia på torsdag. Trist, men sånn er livet!!
Vi begynner med blueskonsert på Fagotto på søndag med Tina, Morten og Katerina. Det var fire flinke musikere fra Aten som underholdt oss. Liten intim bar med høy lyd og mye innlevelse og glede blant musikerne. En nytelse, og Morten som er musiker selv, var imponert. Jorgos kom og hørte litt utenfor. Her ser du noen glimt fra kvelden:
mange satt ute,


vi møtte Jorgos,
Da vi gikk hjemover, så vi på veteranbilene som sto utstilt utenfor det store Arsenalet og den gamletollstasjonen. Her ser du noen eksemplarer:

Det var også veteranmotorsykkel utstilling ved Pili  Sabbionare frem til ikveld:

Torsdag en flott konsert med en kjent musiker, låtskriver, pianospiller og sanger Kostas Livadas.
Hans mor er fra Hania, og han har skrevet mange av sine sanger her i byen, og om byen. Han begynte å spille sangene sine på Fagotto på tidlig nittitallet. Vi pleide å høre på ham, og kjenner ham godt. Nå er han er kjent musiker og skriver sanger for mange kjente artister. Han hadde med en populær sangerinne, Melina Aslandidou. Og en eldre høyt elsket sanger fra Kreta, Vassilis Skoulas. Konserten var til inntekt for en lokal hjelpegruppe, som støtter forskjellige grupper og enkeltpersoner som trenger hjelp økonomisk. De kaller seg Sinantropos, "Medmennesket". Michelle, Jorgos og jeg var på  denne konserten som var overfylt av folk i alle aldre. Med et godt formål og tre så forskjellige artister, trakk det veldig mye folk. En glede å oppleve dette.
Noen glimt her:
Melina Aslandidou,

konsert i Østre Vollgrav inne i muren, publikum oppe på muren også,

Vassilis Skoulas synger


fullt av folk,

Skoulas,


Kostas Livadas selv bak pianoet,
Fredag med tur til Halepa med trofaste Torgeir og Kristin!! Flott tur som hadde alt, koselig selskap av mennesker jeg setter pris på, bryllup underveis, solnedgang og et glass vin i vannkanten. Fra neste uke begynner turene klokken 17.00 på grunn av tidligere og tidligere solnedgang og mørke.
Torgeir og Kristin for første gang i Halepa,


ved Kouloura, badeplassen i Halepa,

så vakkert,

ett lite glass i vannkanten...
utebryllup ved gamlehjemmet


fra Tabakaria, kanskje du blir med en dag?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Flere ferjeturer i Hellas.

Åpning av turismen 2021

Feiringen av Kampen om Kreta

Helg i Maleme

Øyhopping april og mai 1983