Troulakis hotellene


Jeg skrev om Bendik og Stig og deres familie som syklet fra Bergen til Troulakis Village i siste innlegget. Det var naturlig for dem å bruke dette hotellet som målet sitt, siden de har besøkt hotellet i de siste 10 årene og er blitt gode venner med eierfamilien. I den forbindelse besøkte jeg Troulakis Village og Troulakis Hotel. Du ser hva Troulakis familien har fått i stand her i videoen. De kalte inn den lokale tv kanalen Nea tv for å interjuvet dem. Du ser både Kostas, Pavlos og Mary på videoen fra gårsdagens nyhetssending. De forteller om turen og om sykdommen. Flott gjort av alle!!! Du ser også at Troulakis ga dem minneplater fra hotellet som en medalje!! Les innlegget mitt, så forstår du mer.
Her ser du velkomsten til disse varme menneskene som elsker sine gjester og tar seg av dem som sin egen familie. De har vært med på planlegningen og ventet på dem i de tre ukene de syklet. Her ser du hele gjengen utenfor Troulakis Village søndag morgen, sammen med hele Clausen familien, dette bildet har jeg fått av Cecilie Clausen:
I hvite t-skjorter:Kostas Troulakis, Catrine, Elizabeth og Cecilie Clausen, ellers Jorgos, Maria og Pavlos Troulakis med Stig og Bendik utenfor hotellet.
Min historie med Troulakis familien, begynte høsten 2012, da jeg ble spurt om å undervise dem i norsk. Her begynte både min historie som norsklærer og mitt vennskap med Troulakis familien, eller klanen om du vil.
Maria skriver på tavlen til gjestene,

Kostas med kone og søster på skolebenken,
De eier tre hotell i Agia Marina og Platanias, men er uhøytidelige, enkle, varme mennesker. Hotellene heter Troulakis Hotel, Troulakis Village og Alkionides. Du har allerede lest om Anna og Georgia Troulakis på Alkionides, som jeg skrev om den 19.06.16.
Anna utenfor Alkionides,
La oss begynne med familiehistorien. To brødre bygger et hotell i Agia Marina, de kaller det Troulakis som er deres etternavn. Hotellet ligger ved stranda og har både basseng og solsenger på stranda.
Troulakis Hotel ved stranda,

fine solsenger i år,
Deres barn, brødrene Pavlos og Jorgos og søsknene Maria og Kostas er med og jobber på hotellet hver sommer. De var i baren og den enkle serveringen og i resepsjonen ved nye ankomster, vasket rom, hjalp til på kjøkkenet osv. Mødrene sto for maten og fedrene driften generelt. Som voksne var de alle involvert, og etter hvert fikk de seg egne familier , Pavlos giftet seg med Anna, Jorgos med Georgia, Kostas med Mary og Maria med Michalis. Og det ble vanskelig for alle å leve av hotellet. Pavlos og Jorgos far bygget Alkionides nede ved stranda i enden av Platanias, og Anna jobber der, mens svigermoren sto på kjøkkenet. Etterhvert involverte de også sine eldste barn, Mando og Stratos. Så bygget de Toulakis Village oppe på oversiden av veien, rett under gamle Platanias, og her gikk Pavlos og Maria sammen om driften.
inngangen til Troulakis Village,
Marias mann Mihalis er ansvarlig for baren og restauranten.mini markedet,
den flotte baren,

kafeen ved bassenget,
Kostas, Jorgos og Mary er igjen på Troulakis. Gjester som bor på Troulakis Village, bade ofte nede ved Troulakis og blir dermed kjent med Kostas, Mary og Jorgos også.
I dag driver fedrene med dyrking av grønnskaker til restaurantene og er alltid i nærheten med sine koner. De hjelper også til med de yngste barnebarna. Jorgos og Georgias datter Amanda jobber på Troulakis ved stranda i sommer.

Hva kan jeg si om Troulakis Village? Jeg arbeidet i resepsjonen sommeren 2012, men jeg har jo aldri bodd der selv så klart!! Flott luksus hotell, fine leiligheter i forskjellige størrelser, supert basseng, minimarked og innendørs basseng og treningsrom.
mange bygg og flott basseng anlegg,
Bassenget sett fra restauranten,

Restauranten er litt finere enn den ved stranda, og hotellets gjester spiser for det meste her. Ved bassenget har de også en bar og de serverer enkel mat til bassengkanten. En gang i uka arrangerer Mihalis gresk aften med dans og mat.
fra restauranten
Trær, blomster og grønt overalt og en deilig stille atmosfære.
fine detaljer,

Maria er den smilende kvinnen som er alle steder, som Anna er det på Alkionides. Hun lever og puster for hotellet og gjestenes ved og vel. Dessverre var hun ikke tilstede da jeg var innom på søndag, men her ser du Pavlos sjefen over alle de tre hotellene i resepsjonen. Pavlos er økonomisk ansvarlig for hele prosjektet, og jobber i bakgrunnen. Med et varmt smil og en beskjedenhet. Du finner ham enten på kontoret, nede på Alkionides hvor familien hans jobber, eller nede hos bror og fetter ved stranda.
Pavlos i resepsjonen på Troulakis Village,

Troulakis Beach Hotel som det også kalles, er nyoppusset og består av flere bygninger ved stranda.
strandhotellet, det originale Troulakis
De har basseng og en restaurant som også besøkes av byens befolkning.
Baren er åpen til sent, Jorgos står i baren, mens Kostas serverer og prater med alle. Han var heller ikke tilstede med sin søte kone Mary og deres to gutter da vi kom.
Jorgos i baren ved Troulakis på stranda,
Uansett om du bare skal spise litt og bade, kan du besøke Alkionides og Troulakis og vil du prøve et supert basseng og nyte fin mat, prøv Troulakis Village. Vil du bo her, samarbeider de med (unntatt Alkionides) og har både finske, norske, svenske og danske gjester. Noen bilder fra stranda og restauranten.
greske familier spiser her,

stranda nedenfor hotellet,

lekeplass,

koselige detaljer,

restauranten ved stranda,
     Det aller siste tilbygg er kafeen oppe ved veien ovenfor strandhotellet. Samme hvor mye de bygger ut, pusser opp, er de de samme enkle varme menneskene.
Troulakis ved veien i Agia Marina.

Kommentarer

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loangửi hàng đi pháp và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Helg i Maleme

Flere ferjeturer i Hellas.

Feiringen av Kampen om Kreta

Åpning av turismen 2021

Øyhopping april og mai 1983