Translate

Translate

Translate

torsdag 19. februar 2015

Vinter hverdager.

                                     Kalde dager igjen med vind ,regn og mørke skyer truer.
Grått kaldt vær om dagen,
I morges da jeg gikk tur med hundene ,haglet det og Ektor likte det ikke!!Du kan tro at han ble skremt og ville fort hjem!!Jack er en annen type hund,og merker ingenting til sånnt noe. Han så fin ut med det hvite på den kullsvarte pelsen sin.
Vi går bøyd mot vinden,og mange trekker hetten godt ned i pannen.Vi vet jo at våren er like om hjørnet,og frukttrærne har begynt å blomstre.Litt tålmodighet til , men kalde dager har jo også sin sjarm vet du.
godt med lue og papraply om dagen

stille utenfor Agora ,
I går var det siste dagen på norskkurset, og bulgarske Vasil hadde med tiramisu!!Mmmm, kjempegodt, vi har avtalt å møtes på kafe neste uke. Flere av dem vil fortsette privat. Men vi kommer til å savne gruppen, humoren og latteren på tross av vanskelighetsgrad og grammatikk!!Det er en fryd å undervise voksne motiverte mennesker som kommer godt forberedte og lærer fort!!
mine smilende flinke elever med tiramisukake,
Etterpå dro jeg til KAM som er det store flotte bygget nede i havna som brukes til alle slags arrangementer. Det var en herlig filmvisning i fjellklubbens regi.Ti av klubbens medlemmer (4 kvinner)hadde vært i Nepal og gått opp på en 6000 m.o.h.De hadde laget en film med musikk, og masse morsomme utalelser og tulling underveis. Det var artig å se,og salen var stappfull,selv måtte jeg stå. De hadde med gresk flagg og EOS sitt flagg og hang dem igjen på toppen. Da klappet vi alle og var kjempestolte!!! Hania har som før nevnt en stor og aktiv fjellklubb.
vi ser på film på KAM,


her er de på vei oppover på en hengebro,

full sal med aktive fjellgeiter,
spennende trapper innvending 

de flotte trappene inne i bygningen,


Jeg var innom et kontor til en lokal turistside på nettet. Den heter The Hotel.gr ,her er linken: http://www.thehotel.gr/.  Jeg håper noen av dere kan ha glede av den, skal komme tilbake med en reportasje om dem i ett senere innlegg.


Jeg var på teaterkurs, og det er spesielt å gå gjennom byen sånn midt på dagen en kald regnfull dag i februar. Få er ute og går,og de som er ute,går fort og ser kalde ut!!
Her er noen bilder fra turen hjem.
fra torget vårt,

kommer det regn?

øde og tomme stoler,

inn på kafenion for å spille tavli,

sitronene er modne nå.
Vi snakkes, karnevalet er på vei,og husk det er karneval i Kastelli,Kalives,Rethimno,Paliohora og flere mindre steder på søndag. Mandag er fridag, Kathara Deftera(rene mandag). Alt dette på lørdag og mandag. Ha det godt og nyt livet!!!