November er her.

 

Fra Nea Hora

Vi er inne i november, siste høstmåned men her er det sommerlige dager etter uværet vi hadde i oktober.



 









Lille Snø var her sammen med Tonia i helgen og de dro til Norge i går. Han klarte seg fint her i huset, han er jo vokst opp i Uglehuset, hadde ingen problemer med de andre kattene her i byen. Jorgos hadde Snø med i bilen da han hentet Tonia på flyplassen på fredag kveld, og de ble gode venner med en gang. Han er trygg, rolig og veldig kosete. 
















Katerina kom innom med Moka, det gikk også bra og vi tenkte det viser at det vil gå bra med Dexter i leiligheten på Høvik også. 


                                             Jorgos tar farvel med Snø, med en lang kjærlighetserklæring!
I går fløy de oppover med mellomlandinger i Aten og Stockholm, han var litt redd, men rolig. Jeg fikk oppdateringer underveis. Her er noen bilder:














Han reiste i en egen reiseveske sammen med Tonia inne på flyet og hadde med sitt europeiske reisepass med alle vaksiner og nummeret på mikrochipen han har fått. Han gikk fint gjennom kontrollen på Gardermoen, er ikke gatekatt, og bor nå på Høvik sammen med Dexter, Tonia og Michelle!!

på samme seng som Dexter,


I dag har jeg vært hos revmatologen jeg går til for fibromyalgien og artrosen i knærne. Han var meget fornøyd med knærne og sa at det var bedre enn sist i venstre kne, men høyre trengte ny sprøyte. Jeg har fått sprøyter i knærne de siste 1 og 1/2 året. Det er gode nyheter og jeg er glad. Jeg skal jo gå så mye som mulig, men ikke i nedoverbakker og ikke på hardt underlag. 

Det passet jo bra med at Katerina og jeg tok oss en tur langs sjøen fra havna bort til Nea Hora, Νεα Χώρα og bort til stranda som kalles Aptera, 'Απτερα.


 















Der tok vi et bad og en pause med mat og drikke. Moka koste seg og sprang glad rundt. Vi var ikke alene og flere gikk forbi på tur.













sykkeltrening for barn,

På hjemveien så vi en innspilling, enten reklame eller videoklipp, med musikk og dans. Artig!













Så gikk turen gjennom de smale gatene i Nea Hora Νεα Χώρα, før Katerina tok med seg Moka opp Halidon, Χάλιδων men hun ville være med meg!!!

































God ny måned til alle, καλό μήνα. 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Siste dagene i mars

Småprat

Spilia

Nyheter

Kathara Deftera i Nea Hora

Hippiene på Matala stranda.

25. mars Hellas nasjonaldag

Imbros ravinen

Det greske alfabetet.

25.mars gresk nasjonaldag