Choco

 


Nå er det vel på tide med en oppdatering på lille Choco tenker jeg. Han trives veldig godt her i huset i Splantzia. Vi er jo snart ferdige med vår første uke sammen og koser oss masse. Han lar ham være i fred, og han omgås dem uten å være redd for dem. De blir nok venner etter hvert, alt tar sin tid.

Han er jo en sjarmør med veldig spisse tenner, som skal bite på alt, særlig på fingre! Jorgos er jo selv sagt begeistret for ham og har jo sin egen måte å snakke med dyr på:
















Denne lille krabaten løper rundt omkring og leker med alt han finner. Feiekosten har han lange samtaler med, er nok redd dette er et levende vesen.

Han gjør fra seg i gården, han var jo ute da de ble funnet og tisser med en gang han kommer ut. Bæsje gjør i under sitrontreet i jorden. Supervalp, eller hva?

Han fikk seng på mandag og den elsker han, men det er ikke alltid så lett å finne den beste stillingen:




Vi sover sammen, og han våkner tidlig og er klar for lek og biting. Da er det bare å stå opp da!

I går kom Katerina, Mike og Moka på besøk. Aller første møte med Choco og det gikk bra. Moka er jo stor, men veldig snill og de fant tonen. Lille Mike er vant til hunder og katter og var veldig grei. Men da hadde dratt, var han utslitt! Etterpå hadde jeg undervisning og da fikk han ha sengen under bordet og lekte og sovnet der. Dette skal nok gå bra. Han blir vant til folk som kommer og går hjemme hos oss. 















Når vi snakker om folk som kommer, jeg fikk en melding fra et norsk par Inger - Karin og Jan, som gjerne ville treffes. De fikk adressen og fant etter litt roting i gatene, fram til huset vårt. Det var jo et hyggelig besøk og de ble kjent med Choco og Mons! De har vært her nede noen uker i Paliohora og er innom Hania før de setter snutene nordover til Tromsø igjen. Det var hyggelig å prate med dem, de er ivrige blogglesere og sa at de hadde hatt mye glede av bloggen, særlig under den lange koronatiden. Lange mørke vintre der oppe i nord og glede over historier fra Kreta. Det er klart at jeg setter ekstra pris på å høre det! Særlig under koronatiden var det vanskelig å finne inspirasjon til å skrive, men jeg forsto hvor viktig det var for mange at jeg skrev, så det gjorde jeg.












Det er jo lettere å skrive nå om dagen! Hyggelig å ha gode nyheter og deler hverdagsgleder med dere. I går da jeg tok formiddagsbadet mitt i trappen, kom det en mann bort å snakket til meg. Han mente jeg var hun som skrev blogg! Det var jo koselig da! De hadde samme historie som Jan og Inger- Karin, vært i Paliohora en stund og innom Hania på vei oppover til Oslo igjen! Her  er Magne og Mette.












I dag har jeg tatt med meg Choco på vår første tur. Jeg bar han med meg ned til Mimi, min niese som jobber nede i havna. Han koste seg, ble klappet av kunder og Mimi og likte seg godt.  Så gikk vi til dyrebutikken og kjøpte valpesjampo. Jeg bar ham rundt, han er for liten til å gå så langt. Han synes det er greit å gå i bånd, men bare litt. Jeg koser meg, han koser seg og sola skinner! 

Det ble et bad i kjøkkenvasken, tørking på gulvmatten og nå sover han helt utslitt!



Kommentarer

  1. Vi er også mange i Danmark, som følger med og læser din blog! Skøn hund du har fået.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hjemme igjen.

Siste dagene i mars

Spilia

Nyheter

Småprat

Hippiene på Matala stranda.

Kathara Deftera i Nea Hora

Imbros ravinen

25. mars Hellas nasjonaldag

Det greske alfabetet.