Søndagshilsen fra Hania,

 


Dagene går rolige og uten de store opplevelser i denne tiden. Vi har hatt sørlige vinder og vårvær, men nå har det begynt å regne så smått, og vinden snur. Det snør i store deler av landet, og uværet Midia er ventet hit i løpet av kvelden. Snø ventes bare i fjellet, men det kan falle mye regn. 
fra Kavala,

fra Trikala i dag,

Vi har blitt vant til varmen, og overgangen blir stor, men den er forventet. Vi er jo midt i februar og burde ha normale temperaturer. Jeg ser at hele Europa har snø og kulde, mens vi har badet og kost oss, det må jo komme litt hit også. Det gjenstår å se hvor kaldt det blir.

Siden smittetallene stiger mange steder, som Rethimno, Aten og Tessaloniki, er mange redde for det samme her. Folk handler på salg, og butikkansatte og eiere håper butikkene forblir åpne. Skolene holder åpent, men er redde for å måtte stenge igjen.Vi skal vaksineres i morgen, det er jeg veldig glad for. Jorgos er mer usikker, han har hørt på de som er negative til vaksinering, men blir selvfølgelig med! Vi fikk tid for vaksine med en gang, og får SMS med påminnelse hver dag. 

Noen bilder fra turer i havna:

Fortsatt god søndag, Valentine, fastelavn og morsdag hører jeg! Jeg fikk en bukett fra mine to yngste i forbindelse med morsdagen! Her er morsdagen i mai.


Kommentarer

 1. Takk igjen for god info. Føl(g) med dokker heile tia, go morsdag, litt mildver no, berre -2 men -16 for her ute ved Folla for to daga sia.

  SvarSlett
 2. Koslig å se fra Kreta, lengter tilbake og håper på det lar seg gjøre om ikke altfor lenge.

  SvarSlett
 3. Jeg setter stor pris på denne bloggen, håper du fortsetter med den. Selv håper jeg å dra til Panormos i september.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, vi får håpe man kan reise fritt til høsten ja!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Koronahverdag.

Nytt fra Kreta

Ukesrapport

En bytur i juni

Planer for sommeren 2021

Flere ferjeturer i Hellas.

Åpning av turismen 2021

Feiringen av Kampen om Kreta

Helg i Maleme

Øyhopping april og mai 1983